8, 6
Heerlijk
2 beoordelingen

Vakantiepark Finspark Herikerberg

Ontspannen en genieten in deze prachtige Finse bungalows in het Overijsselse dorp Markelo.

  • In Hof van Twente
  • Sauna op het park
  • Fins grillhuisje
2 vakantiehuizen
weekend va.
356
o.b.v. 4 personen
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (2)

Vakantiepark Finspark Herikerberg in Markelo

Hondensleeën, sneeuw, het Noorderlicht, prachtige houten woningen en sauna’s. Welkom in Finland! Dit prachtige stukje is nu naar Nederland gebracht. Oké, we kunnen u geen Hondensleeën en het Noorderlicht bieden. En ook een dik pak sneeuw kunnen we u niet garanderen. Maar de fijne Finse sfeer zal u zeker terugvinden op Finspark Herikerberg. Gemoedelijk, romantisch en zeer gastvrij zijn de opvallenste kenmerken van Finspark Herikerberg. Een prachtig en ruim opgezet vakantiepark dat zich heeft gespecialiseerd in de Finse bouw. Prachtige vrijstaande bungalows die zijn gemaakt van Fins grenen dat afkomstig is uit de uitgestrekte bossen van Finland. Daarnaast zijn de bungalows gebouwd door Finse bouwvakkers. De specialist! De bungalows zijn fijn ingericht en geschikt voor zes personen. Geniet van de bijzondere, Finse omgeving in ons eigen Nederland. Maak ook kennis met de bijzondere Grill-Kentura. Een grilhuis waar u ontspannen kunt grillen, barbecueën en samen zijn. U kunt zich voorstellen dat dit een indrukwekkende belevenis is in de winter, wanneer de sneeuw de grond heeft bedekt. 

Bijzonderheden

- Op dit moment vinden er werkzaamheden plaats op het park. Uiteraard wordt geporbeerd de overlast tot een minimum te beperken.

Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Vissen
Paardrijden
Sauna
Wandelen
Tafeltennis
Fietsen
Voetbal
Golf
Zwemmen
Extra services
Barbecue

Faciliteiten

Algemeen
De medewerkers van de receptie wijzen u graag de weg of geven u leuke tips en trips voor de omgeving. Er opuit met de fiets of lekker crossen met de skelter? Deze kunt u ook huren bij de receptie.

Kinderen
Kinderen zullen op Finspark Herikerberg genieten van een ontspannen en leuke sfeer. In de schoolvakanties worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd als handboogschieten, klootschieten, spelletjes of een knutseluurtje. Daarnaast kunnen de kinderen zich uitleven op de prachtige, houten speeltoestellen van Yalp.

Grill-Kentura
Dit bijzondere, Finse grillhuisje is uw bezoek meer dan waard tijdens uw vakantie op Finspark Herikerberg. Heerlijk barbecueën, grillen en kletsen in een Fins grilhuisje. De warmte zal het huisje snel verwarmen. Een leuke ervaring die u niet mag missen. Nu maar hopen dat het sneeuwt.

Sauna
Een weldaad voor lichaam en geest. Even een moment van ontspanning. De sauna biedt plaats aan acht personen en is volledig afgezet zodat u totale privacy ervaart. Met een kleedruimte, douche, veranda, terras en relaxruimte met koffiemachine kunt u niet anders dan genieten.

Parkvoorzieningen
Kiosk
Sauna
Speeltuin
Tafeltennis
Wellness mogelijkheden

Locatie

Ligging
Op het platteland
Op een vakantiepark
Rustig gelegen
Nabij bos
Nabij dorp
Op een familiepark
Afstanden
Supermarkt: 3km
Restaurant: 3km
Dorp/stadcentrum: 3km
Uitgaanscentrum: 4km