7, 3
Goed
5 beoordelingen

Villapark Schildmeer

Prachtig vakantiepark aan het water gelegen. Huur uw eigen privé sloep en verken de omgeving van Villapark Schildmeer vanaf het water! 

  • Direct aan een meer
  • Privé sloep
  • Natuurrijke omgeving
5 vakantiehuizen
weekend va.
247
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (5)

Villapark Schildmeer in Steendam

Villapark Schildmeer is een prachtig, kleinschalig vakantiepark dat is gelegen aan het mooie, grote Schildmeer. Van half april tot en met half oktober boekt u uw accommodatie met een privé sloep. Op deze manier kunt u onbeperkt genieten van de prachtige natuur en het kalme water. Maak adembenemende natuurtochten, ontbijt op het water of werp u hengel uit. De sloep biedt veel vrijheid en mogelijkheden om u tijdens uw vakantie optimale onthaasting te kunnen garanderen. Houdt u van actief een balletje slaan tijdens uw vakantie? Het vakantiepark bevindt zich naast één van de grootste golfbanen van Noord-Nederland namelijk, Duurswold. Villapark Schildmeer biedt vakantiewoningen variërend van vier tot en met acht personen. 

Bijzonderheden

- U kunt vanaf 26 april tot eind oktober gratis gebruik van uw eigen sloep! (exclusief service- en instructiekosten waaronder de brandstof valt).

- Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en de hoofdboeker dient minimaal 21 jaar oud te zijn.

- Het interieur/ exterieur van deze vakantiehuizen kan onderling verschillen. 

Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Midgetgolf
Tafeltennis
Fietsen
Surfen
Voetbal
Waterskiën
Golf
Zwemmen
Extra services
Lunch
Diner

Faciliteiten

Algemeen
Op Villapark Schildmeer ontbreekt het u aan niets. Zo kunt u kennis maken met het aangelegde strand, de visvijver en wasserette. Neemt u uw eigen boot mee op vakantie? Deze kunt u te water laten op de daarvoor aangewezen boothelling of met behulp van de botenkraan. U kunt uw boot aanmeren in de jachthaven.

Verhuur
Villapark Schildmeer biedt een ruim assortiment aan verhuur mogelijkheden. Zo kunt u een fiets huren voor het verkennen van de prachtige omgeving of gebruik maken van (zeil)bootverhuur, surfplankverhuur en watersportverhuur.

Kinderen en sport en spel
Kinderen kunnen hier volop genieten van alle activiteiten in en om het park. Ze zullen zich dan ook geen dag vervelen. Zegt u nou zelf, wat is uw kind meer nodig dan een hengel en een vijver om te vissen? Of een speeltuin met leuke attributen waar ze al snel kennis zullen maken met hun leeftijdgenootjes?  In het hoogseizoen biedt het villapark een recreatieprogramma voor jong en oud waar u heel wat uurtjes plezier zal beleven. Voor de actievelingen onder ons zijn er een aantal sportvelden zoals een basketbalveld en is er een tafeltennistafel aanwezig.

Parkvoorzieningen
Wasserette
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin
Tafeltennis
Sportveld
Recreatieplas
Café/Bar
Centraal internetpunt

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Aan een meer
Nabij dorp
Aan het water
Op een familiepark
Nabij een stad
Aan viswater
Aan vaarwater
Afstanden
Strand: 50m
Meer: 50m
Supermarkt: 1km
Restaurant: 0.5km
Dorp/stadcentrum: 1km
Uitgaanscentrum: 5km