8, 3
Zeer goed
3 beoordelingen

Waterpark Terkaple

Prachtig Waterpark in Friesland. De vakantiehuizen liggen aan het water en hebben een eigen aanlegsteiger

  • Eigen aanlegsteiger
  • Aan het water
  • Gezellig restaurant
3 vakantiehuizen
weekend va.
241
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (3)

Waterpark Terkaple in Terkaple

Waterpark Terkaple is een kleinschalig vakantiepark gelegen in Terkaple, Friesland. Aangezien het park aan het einde van een vaarroute ligt is het erg rustig op het water. Daardoor is het park een perfecte uitvalsbasis voor watersportliefhebbers en gezinnen met kinderen. Er is een jachthaven en een natuurbad aanwezig op het park. Het vakantiehuis beschikt over een eigen veranda aan het water. De vakantiehuizen op Waterpark Terkaple zijn luxe, modern en licht ingericht. Ieder vakantiehuis ligt direct aan het water wat u de mogelijkheid biedt om uw eigen boot en/of gehuurde boot mee te nemen en direct bij uw vakantiehuis aan te meren. In de omgeving van het waterpark kunt u meerdere dingen ondernemen. Zo kunt u één van de omliggende steden Leeuwarden, Sneek en/of Joure bezoeken. Daar kunt u naast en gezellige dag winkelen ook heerlijk lunchen en/of dineren. 

Bijzonderheden

- Exterieur en interieur kunnen per vakantieverblijf verschillen

- Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en de hoofdboeker dient minimaal 21 jaar oud te zijn.

- Het park behoudt het recht om ter plaatse een borg te vragen tussen de EUR 50 en EUR 500 per persoon. Deze borg is afhankelijk van de groepssamenstelling. Houd hier rekening mee bij het maken van de reservering.

Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Vissen
Kanoën
Zeilen
Wandelen
Tafeltennis
Fietsen
Surfen
Voetbal
Waterskiën
Zwemmen

Faciliteiten

Waterpark Terkaple is een rustig gelegen kleinschalig vakantiepark aan het water. De vakantiehuizen beschikken over een eigen veranda waar u 's ochtends heerlijk kunt ontbijten. Ieder vakantiehuis beschikt over een eigen aanlegsteiger om uw eigen en/of gehuurde boot aan te meren. Indien u niet in het bezit bent van een eigen boot maar toch graag wilt varen kunt u terecht bij De Yachtcharter. De Yachtcharter is gelegen naast het park en verhuurd onder andere zeil- en motorboten. Daarnaast kunt u bij de fietsverhuur in Joure terecht om een fiets of E-bike te huren. Zo kunt u de prachtige omgeving  op uw eigen tempo ontdekken. In overleg is het mogelijk om de fietsen te laten brengen en halen.

 

Parkvoorzieningen
Speeltuin
Tafeltennis

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Rustig gelegen
Nabij dorp
Aan het water
Nabij viswater
Aan vaarwater
Afstanden
Strand: 5km
Meer: 2km
Supermarkt: 4km
Restaurant: 1km
Dorp/stadcentrum: 6km
Uitgaanscentrum: 6km
Luchthaven: 138km