Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiepark Biddinghuizen

1 vakantiepark gevonden
Sorteer op:
Lijstweergave
Nederland
Flevoland
Biddinghuizen
Op vakantiepark
filters verwijderen
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiepark Biddinghuizen

Biddinghuizen is een zeer bekend dorp in het oosten van Flevoland. Deze bekendheid komt met name door het feit dat het grote pretpark Walibi World en de festivals Lowlands en Defqon.1 wordt georganiseerd. Deze evenementen trekken bijzonder veel bezoekers elkaar jaar en zijn vrijwel altijd uitverkocht. Daarnaast is Biddinghuizen ook zeer gericht op recreanten. Met de langste ijsbaan van Nederland, Flevonice en Zweefvliegclub Flevo. Ook komen er steeds meer vakantiegangers richting de polder en in de omgeving van Biddinghuizen. Bekende vakantieparken vestigen zich hier, zoals Centerparcs, Landal en EuroParcs. Bent u nu ook opzoek naar een vakantiepark in Biddinghuizen om een prachtig festival te gaan bezoeken, te combineren met een of twee dagen Walibi Holland, het Dolfinarium in Harderwijk of juist een paar dagen er tussen uit?

Meer over Biddinghuizen

Biddinghuizen bestaat nog niet zo lang. In 1963 is het pas ontstaan en is het vernoemd naar een vergaand dorp,  uit 790, Bidningahusum. Uit de basisadministratie van de gemeente Dronten heeft Biddinghuizen ongeveer 6500 inwoners. 

 

Recreatie is de belangrijkste inkomstenbron voor Biddinghuizen. Wellicht kent u Sander Lantinga, de radio en televisiepresentator van onder andere Radio 538. Hij komt uit Biddinghuizen.

Meer over Biddinghuizen

Biddinghuizen bestaat nog niet zo lang. In 1963 is het pas ontstaan en is het vernoemd naar een vergaand dorp,  uit 790, Bidningahusum. Uit de basisadministratie van de gemeente Dronten heeft Biddinghuizen ongeveer 6500 inwoners. Recreatie is de belangrijkste inkomstenbron voor Biddinghuizen. 

Welke vakantieparken in Biddinghuizen zijn er te vinden?

Op de website van heerlijkehuisjes.nl vindt u EuroParcs Resort Zuiderzee. Dit is een prachtig nieuw park dat alle gewenste faciliteiten heeft voor een onvergetelijke vakantie en is gevestigd aan het Veluwemeer. U bent vanuit uw vakantiewoning direct op het grasland en aangelegde strandje om lekker te zwemmen. Zo beschikt het park over een jachthaven met verhuur en boothelling, eigen supermarkt, eetgelegenheden en allerlei sport en spel voorzieningen. De kers op de taart zijn de in- & outdoor speeltuinen, waterplas en het zwembad met wellness mogelijkheden.

 

Welke type vakantiewoningen zijn er te vinden op het vakantiepark in Biddinghuizen?

De vakantiehuizen zijn luxe en grote chalets, maar ook villa’s en glampingtenten zijn aanwezig. In de afgelopen jaren heeft het vakantiepark een grote renovatie ondergaan en zijn de vakantiewoningen luxe uitgerust. Er zijn 4 tot en met 12 persoons huisjes te vinden. Wilt u gezellig met het gezin of samen met een ander gezin? Er zijn veel mogelijkheden!

Wat is er in de buurt te doen vanaf uw vakantiepark in Biddinghuizen?

Misschien zegt Flevoland u niet heel veel, maar u zit heel centraal. U kunt alle kanten op. Denk aan een bezoekje Amsterdam, Utrecht of Zwolle. Prima uitgaanswegen. Stil zitten tijdens uw vakantie zal hem niet worden, want heeft u al gedacht aan:

  • Walibi Holland in Biddinghuizen. Een groot en bekend attractiepark met veel achtbanen en dat om de hoek!
  • Dolfinarium in Harderwijk. Bekijk spetterende dolfijnen shows en geniet van de prachtige onderwater dieren
  • Dagje shoppen in outletdorp Bataviastad in Lelystad
  • Bezoek brengen aan Elburg, de Hanzestad die vroeger aan de Zuiderzee lag
  • UNESCO Werelderfgoed Schokland. Schokland was vroeger een eiland in de Zuiderzee en nu een dorp in de gemeente Noordoostpolder. U vindt er een museum waar u de geschiedenis van het voormalige eiland ontdekt.
  • AVIO-dome in Lelystad, leer alles over vliegen en vliegtuigen
  • Speelpark Hans en Grietje in Zeewolde
  • Parasailing in Harderwijk
  • Rondvaart over het Veluwemeer

 

Zijn er ook leuke dagjes uit in de buurt van het vakantiepark in Biddinghuizen?

Uiteraard zijn er fantastische dagjes uit die u kunt doen in de buurt van uw vakantiepark. Denk aan al het vermaak dat er al is op het vakantiepark, in een attractiepark of dierentuin. Maar ook tijdens de feestmaand december kunt u de mooiste kerstmarkten van Nederland bezoeken. Bent u een natuurliefhebber? Pak dan uw eigen of huur een fiets op het park zelf en trek erop uit om de omgeving te ontdekken. Rondom het Veluwemeer vindt u prachtige fietsroutes. Bij de receptie van uw vakantiepark kunt u folders vinden van alles wat er te doen of te bekijken is in de omgeving.