Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiepark Utrecht

Geniet van een vakantie in het hart van Nederland en boek een vakantiehuis in de provincie Utrecht. Door de centrale ligging is deze bestemming snel bereikbaar. Tel daar het comfort en de faciliteiten van een vakantiepark bij op en u weet waarom een huisje huren hier zo’n goed idee is!

Lees meer over Utrecht

4 vakantieparken gevonden
Sorteer op:
Nederland
Utrecht
Op vakantiepark
filters verwijderen
De Thijmse Berg
8, 6
De Thijmse Berg
Nederland › Utrecht › Rhenen
Op een schitterende plaats aan de rand van Rhenen en op de flanken van de Thijmse Berg ligt vakantiepark de Thijmse Berg....
Prachtig gelegen Animatieteam Gratis WiFi
439
411
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Vakantiepark De Utrechtse Heuvelrug
8, 4
Vakantiepark De Utrechtse Heuvelrug
Nederland › Utrecht › Maarn
Het is natuurlijk genieten geblazen op dit bosrijke vakantiepark midden op de Utrechtse Heuvelrug...
Restaurant Fietsverhuur Bosrijk
425
378
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Soof Heuvelrug
9, 4
Soof Heuvelrug
Nederland › Utrecht › Rhenen
Fantastisch vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug
Kleinschalig Exclusief Eco-Lodges
533
477
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Résidence Lage Vuursche
8, 7
Résidence Lage Vuursche
Nederland › Utrecht › Lage Vuursche
Vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug en beschikt over luxe en moderne vakantiehuizen!...
Utrechtse Heuvelrug Loosdrechtse Plassen Bosrijke omgeving
460
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag
De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.
Pas uw zoekcriteria aan
Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.
Een weekje schuiven
Sommige perioden zijn erg populair.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiepark Utrecht

Geniet van een vakantie in het hart van Nederland en boek een vakantiehuis in de provincie Utrecht. Door de centrale ligging is deze bestemming snel bereikbaar. Tel daar het comfort en de faciliteiten van een vakantiepark bij op en u weet waarom een huisje huren hier zo’n goed idee is!

Utrecht: perfect gelegen vakantiebestemming

De provincie Utrecht ligt niet alleen centraal in Nederland, maar bevindt zich ook nog eens dicht bij de randstad. Een uitstapje naar Amsterdam of Rotterdam is dan ook snel gemaakt.

In Utrecht is er een aantal vakantieparken waar u een huisje kunt boeken. Het grote voordeel van een huisje op een vakantiepark is dat u profiteert van allerlei faciliteiten die op het park aanwezig zijn. Denk aan een gelegenheid om wat te eten en te drinken, een zwembad en speelplekken voor de kinderen. Vaak is er ook een animatieteam aanwezig dat voor extra pret voor de jongsten zorgt.

Van alles te zien en te doen op vakantie in Utrecht

Utrecht is een perfecte bestemming voor een weekendje weg of een korte vakantie. De provincie staat bol van de bezienswaardigheden en mogelijkheden om iets leuks te doen, voor zowel jong als oud.

De hoofdstad Utrecht zelf is al een belevenis, met zijn grachten en voormalige werfkelders waar leuke restaurants en barretjes gevestigd zijn. Ga mee met een rondvaartboot of huur en sloep en verken de stad vanaf het water. Houdt u van shoppen? Dan kunt u zich in Utrecht uitleven, want zowel langs de grachten als in Hoog Catharijne vindt u heel veel leuke winkels en shops.

Liefhebbers van geschiedenis en cultuur moeten zeker een bezoekje brengen aan de Pyramide van Austerlitz in de bossen van Zeist, Paleis Soestdijk in Baarn, Kasteel de Haar in Haarzuilens of het Nationaal Militair Museum in Soesterberg. Voor kinderen is het erg leuk om naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen te gaan, dat onder andere onderdak biedt aan enkele reuzenpanda’s.

Tip van Heerlijke Huisjes: de Nieuwe Hollandse Waterlinie

In de provincie Utrecht ligt een groot deel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie: een 85 kilometer lange historische verdedigingslinie die in totaal bestaat uit 45 forten, zes vestingen en twee kastelen. De Hollandse Waterlinies behoren tot het UNESCO werelderfgoed. De verschillende onderdelen ervan zijn heel interessant om te bekijken tijdens uw vakantie. Ze geven een inkijkje in een fascinerende periode van onze geschiedenis.

Ontdek de natuur op de Utrechtse Heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug is na de Veluwe het grootste bosgebied van Nederland. De heuvels hier zijn zo’n 150.000 jaar geleden ontstaan, tijdens de één na laatste ijstijd. Naast uitgestrekte bossen kent het gebied heidevelden, vennen, stuifzanden en uiterwaarden.

Wanneer u hier tijdens de vakantie gaat wandelen, hebt u zomaar kans een ree, eekhoorn of vos tegen te komen. De Heuvelrug is ook een perfecte plek voor vogelspotters. In de bossen leven bijzondere soorten als de kleine bonte specht, kuifmees, vuurgoudhaan en kruisbek. Geeft u uw ogen goed de kost bij de vennetjes, dan kunt u de heikikker, rugstreeppad en watersalamander tegenkomen. Op de Heuvelrug kunt u heerlijk wandelen en genieten van de natuur. Er zijn hier verschillende routes uitgezet en regelmatig vinden er activiteiten en excursies plaats.

Huur een huisje op een vakantiepark in Utrecht

Ga er even tussenuit in eigen land en boek een huisje op een vakantiepark in Utrecht. Geniet van het comfort en de faciliteiten die het park u biedt.