Uw zoekopdracht
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Groepsaccommodatie oud en nieuw

Groepsaccommodatie oud en nieuw: gewoon lekker genieten met uw familie, een groep vrienden of ander gezelschap. Als u besloten heeft een feest met de jaarwisseling te vieren, is een groot vakantiehuis de ideale oplossing. Samen aftellen van tien naar nul, vuurwerk afsteken, oliebollen eten en plezier maken.

176 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Oud en Nieuw 2022-2023
Groepsaccommodatie
filters verwijderen
8, 7
8, 7
Heerlijk
50 beoordelingen
3513
vr 30-12 / ma 02-01
9, 6
9, 6
Voortreffelijk
11 beoordelingen
2098
vr 30-12 / ma 02-01
9, 5
9, 5
Heerlijk
5 beoordelingen
1503
vr 30-12 / ma 02-01
9, 4
9, 4
Heerlijk
17 beoordelingen
2193
vr 30-12 / ma 02-01
9, 4
9, 4
Heerlijk
39 beoordelingen
2021
vr 30-12 / ma 02-01
9, 4
Luxe 10 persoons vakantiehuis met Hottub in Winterswijk.
Nederland › Gelderland › Winterswijk
9, 4
Heerlijk
34 beoordelingen
967
vr 30-12 / ma 02-01
9, 3
Mooi 10 persoons wellness vakantiehuis in Friesland
Nederland › Friesland › Oudehaske
9, 3
Heerlijk
22 beoordelingen
1873
vr 30-12 / ma 02-01
9, 3
9, 3
Heerlijk
11 beoordelingen
2293
vr 30-12 / ma 02-01
9, 3
9, 3
Heerlijk
119 beoordelingen
1003
vr 30-12 / ma 02-01
9, 2
9, 2
Heerlijk
8 beoordelingen
1093
vr 30-12 / ma 02-01
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Groepsaccommodatie oud en nieuw

Kies voor een groepsaccommodatie voor oud en nieuw

Sluit het jaar feestelijk en gezellig af met uw familie of vrienden en geniet van het samenzijn in een groepsaccommodatie. Samen aftellen naar het nieuwe jaar met (kinder)champage, zelfgebakken oliebollen, appelbeignets en goede voornemens voor het volgende jaar. Heeft u al plannen voor oud en nieuw? Vier het met een korte vakantie in eigen land waar altijd meer dan genoeg te beleven is. Van een verblijf midden in de bossen op de Veluwe tot aan het heuvelachtige Limburg. Profiteer volop van dit moment door te verblijven in een groepsaccommodatie voor oud en nieuw, dé accommodatie waar u naar op zoek bent!

Op vakantie in een groepsaccommodatie in Nederland met oud en nieuw

Geen zin om urenlang in de auto te zitten voor u op uw vakantiebestemming bent? Kom met z’n allen genieten van een korte vakantie met oud en nieuw in eigen land. Wat dacht u van een plekje in de natuur waar u heerlijke wandelingen kunt maken? De provincies Drenthe, Gelderland en Limburg zijn hiervoor zeer geschikt. Of kiest u voor een bestemming aan het water? In dat geval kiest u voor Friesland, Overijssel, Noord-Holland of Zeeland.

Of ga gewoon lekker naar Duitsland met oud en nieuw en verblijf in een groepsaccommodatie 

Vier de jaarwisseling in typisch Duitse steden in winters decor. Oud en nieuw wordt bij ons buurland ook wel Silvester genoemd. Hier kennen ze geen oliebollen en appelbeignets, maar lekkere Berliner bollen die zijn gevuld met zoete jam of banketbakkersroom. Vanuit uw groepsaccommodatie in Duitsland met oud en nieuw kunt u vele leuke uitstapjes maken in de omgeving waardoor uw vakantie zeker onvergetelijk wordt! Voor liefhebbers van cultuur is een uitstapje aan Trier, de oudste stad van Duitsland, een aanrader. De Grote Markt van Trier behoort tot één van de mooiste stadspleinen van Duitsland. Hier kunt u schitterende panden in diverse bouwstijlen bewonderen. Maar ook natuurliefhebbers kunnen in de bossen in deze omgeving zeker hun hart ophalen. 

U vindt hier eigenlijk alle type landschappen: van uitgestrekte vlaktes, meren en heiden tot aan hoge bergen waar in de wintermaanden lekker vanaf geskied kan worden. 

Een verblijf in een groepsaccommodatie in Duitsland is al jaren een favoriet voor veel mensen. De populaire regio’s als de Eifel, Sauerland en de Moezel zijn zeker een bezoekje waard. De comfortabele accommodaties, de korte reistijd en veelzijdigheid van het land maken dat veel families en vriendengroepen kiezen voor een vakantie naar ons buurland!

Met een grote groep vakantie vieren in een groepsaccommodatie in België met oud en nieuw?

Bij familie of vrienden, of heeft u nog geen idee waar u dit jaar oud en nieuw wilt vieren? België is zeker een aanrader! Van stijlvol dineren bij kaarslicht en genieten van een vuurwerkshow in Antwerpen tot aan de Belgische gezelligheid in Luik of Durbuy. Ieder jaar verzamelen zich duizenden mensen op het strand van Oostende waar een betoverende vuurwerkshow te zien is en waar je samen met andere mensen knallend het nieuwe jaar inluidt. Eens op een andere manier oud en nieuw vieren? In Antwerpen kunt u dansend het nieuwe jaar in gaan. Lekker eten, bubbels drinken, urenlang feesten, dansen en vuurwerk bekijken met uitzicht op de Schelde. De groepsaccommodaties in België met oud en nieuw staan voor u klaar.

Een groepsaccommodatie voor oud en nieuw is ideaal wanneer u er tussenuit wilt met veel mensen

Bent u van plan om met een groot gezelschap oud en nieuw te vieren? Kies dan voor een accommodatie waar u met z’n allen samen kunt zijn. Steeds meer mensen kiezen ervoor om samen met het gezin, de familie of vriendengroep een vakantie-accommodatie tijdens oud en nieuw te huren. In deze ‘eigen’ accommodatie kunt u genieten van een paar heerlijke vakantiedagen zonder verplichtingen van elkaar. De winkelstraten van verschillende steden en dorpen in Nederland zijn versiert, dus koopjes jagen of leuk winkelen behoort tot de mogelijkheden.