Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Groepsaccommodatie Rijnland-Palts

Een groepsaccommodatie in Rijnland-Palts is perfect voor als u met uw gezin, familie of vriendengroep wilt genieten van een vakantie in het buitenland. Deze veelzijdige Duitse deelstaat staat bekend om de schitterende natuur, historische bezienswaardigheden en bekende wijnbouwgebieden.

Lees meer over Rijnland-Palts

7 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Duitsland
Rijnland-Palts
Groepsaccommodatie
filters verwijderen
Luxueuze 10 persoons vakantiehuis op het kindvriendelijke Ferienresort...
8, 8
8, 8
19 beoordelingen
607
weekend va.
o.b.v. 6 personen
Prachtig 18 persoons vakantiehuis in een idyllisch dorp in de Eifel
Duitsland › Rijnland-Palts › Oberscheidweiler
2674
week va.
o.b.v. 12 personen
3028
weekend va.
o.b.v. 12 personen
Luxueuze 12 persoons vakantievilla op Ferienresort Cochem.
7, 5
Luxueuze 12 persoons vakantievilla op Ferienresort Cochem.
Duitsland › Rijnland-Palts › Ediger-Eller
7, 5
6 beoordelingen
722
weekend va.
o.b.v. 12 personen
Luxe 12 persoons vakantiehuis op het kindvriendelijke Ferienresort Coc...
7, 9
7, 9
9 beoordelingen
646
weekend va.
o.b.v. 12 personen
Mooie Groepsaccommodatie voor 39 Personen in de Eifel.
8, 0
Mooie Groepsaccommodatie voor 39 Personen in de Eifel.
Duitsland › Rijnland-Palts › Ammeldingen
8, 0
9 beoordelingen
1228
weekend va.
o.b.v. 12 personen
Luxe 14 persoons groepsaccommodatie met sauna op Ferienresort Cochem.
7, 6
7, 6
10 beoordelingen
666
weekend va.
o.b.v. 12 personen

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag
De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.
Pas uw zoekcriteria aan
Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.
Een weekje schuiven
Sommige perioden zijn erg populair.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Groepsaccommodatie Rijnland-Palts

Een groepsaccommodatie in Rijnland-Palts is perfect voor als u met uw gezin, familie of vriendengroep wilt genieten van een vakantie in het buitenland. Deze veelzijdige Duitse deelstaat staat bekend om de schitterende natuur, historische bezienswaardigheden en bekende wijnbouwgebieden.

Vier vakantie in Rijnland-Palts

Rijnland-Palts is een deelstaat in het zuidwesten van Duitsland. Het staat bekend om het schitterende, gevarieerde landschap. Als u hier op vakantie bent, zult u ontdekken hoeveel fiets- en wandelmogelijkheden er zijn. Rijd over de fietspaden langs de Moezel en de Rijn of maak een mooie tocht op een van de zeven langeafstandsroutes. In de middelgebergten van de Eifel, het Westerwald en de Hunsrück kunt u genieten van de berglucht en de steile afdalingen.

Wist u dat Rijnland-Palts een bekend wijnbouwgebied is? Zes van de dertien wijnbouwregio’s in Duitsland liggen namelijk in deze deelstaat. De Ahr, de Moezel, de Nahe, de Romantische Rijn, de Palts en Rijn-Hessen zijn allemaal bekende gebieden waar wijn wordt geproduceerd. Leuk om te bezoeken met uw gezelschap tijdens de vakantie.

Er zijn hier wandelroutes uitgezet die u door deze gebieden voeren. Onderweg kunt u stoppen en genieten van een wijnproeverij, eventueel begeleid door een regionale specialiteit. Rijnland-Palts is voor culinaire fijnproevers een ideale vakantiebestemming.

Natuur in Rijnland-Palts

Het is heerlijk om met een groep vakantie te vieren in Rijnland-Palts en met z’n allen te verblijven in een groepsaccommodatie. Deze regio is perfect voor wie houdt van de natuur. De omgeving is schitterend en ideaal voor het maken van lange wandel- of fietstochten. Een fijne manier om even helemaal te ontspannen en tot rust te komen. Voor beginnende mountainbikers worden in Rijnland-Palts begeleide fietstochten aangeboden.

Ontdekt u de schitterende natuur liever vanaf het water? Goed idee! Maak eens een boottochtje over de Moezel. U komt langs prachtige wijnvelden en burchten, en met een beetje geluk ziet u ook nog bijzondere vogelsoorten in het riet.

Rijnland-Palts is de Duitse staat met de meeste bossen. Er zijn hier wel acht natuurparken en twee nationale parken waar u kunt genieten van de bijzondere flora en fauna. Hunsrück-Hochwald Nationaal Park is een aanrader. Er zijn hier beukenbossen, uitgestrekte heidevelden, indrukwekkende rotslandschappen en kleurrijke bloemenweiden. Vergeet dus niet uw wandelschoenen mee te nemen op vakantie!

Wat te doen in Rijnland-Palts

Vanuit uw groepsaccommodatie in Rijnland-Palts valt er veel te ontdekken in deze regio. Houdt u van actie? Ga dan eens naar een van de attractieparken die er in dit deel van Duitsland zijn. Of breng een bezoek aan Eifel Zoo, waar u bijzondere dieren van dichtbij kunt bekijken. Leuk voor kinderen, maar zeker ook voor volwassenen. Daarnaast vindt u in deze vakantiebestemming tal van kastelen, musea, burchten en monumenten die zeker een bezoek waard zijn.

Trier, de oudste stad van Duitsland is ook een aanrader. Zo’n 3000 voor Chr. waren hier al nederzettingen. Deze stad met z’n rijke geschiedenis heeft veel interessante bezienswaardigheden.  Genoeg om er een leuke en leerzame dag door te brengen.

Rijnland-Palts ligt dicht bij België en Luxemburg, dus een dagtochtje naar een leuke plaats in een van deze landen is zeker ook een mogelijkheid. U kunt hoe dan ook genoeg zien en beleven als u een groepsaccommodatie huurt in deze mooie Duitse streek.

Huur een groepsaccommodatie in Rijnland-Palts

Hoe gezellig is het om met een grote groep op vakantie te gaan? Natuurlijk hoort bij een groepsvakantie ook een geschikte groepsaccommodatie. Want op deze manier verblijft u met z’n allen onder één dak en is het huren van meerdere accommodaties overbodig. In Rijnland-Palts is er een schitterend aanbod groepsaccommodaties waar u kunt genieten van een onbezorgde vakantie.

Waar ligt Rijnland-Palts?

Rijnland-Palts is een van de zestien deelstaten van Duitsland. Het ligt in het zuidwesten van het land.

Wat is er allemaal te doen in Rijnland-Palts?

In Rijnland-Palts zijn wel acht natuurparken en twee nationale parken waar u kunt genieten van schitterende flora en fauna. Ook zijn er hier veel historische bezienswaardigheden te bewonderen, zoals Trier, de oudste stad van Duitsland. De Porta Nigra, de Keizerlijke Thermen en de Dom zijn in deze stad absoluut de moeite waard om te bekijken.

Hoeveel groepsaccommodaties zijn er in Rijnland-Palts?

Op zoek naar een groepsaccommodatie? Tussen de groepsaccommodaties in Rijnland-Palts vindt u altijd wel uw heerlijke huisje.