Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis Callantsoog

Op zoek naar een vakantiehuis in Callantsoog? De stad Callantsoog is gelegen in de provincie Noord-Holland, vlakbij plaatsen als Den Helder, Petten en Heerhugowaard. Tevens ligt uw vakantiehuis in Callantsoog in de directe omgeving van de zee. Vanuit uw vakantiehuis in Callantsoog kunt u allerlei kanten op!

Lees meer over Noord-Holland

2 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Nederland
Noord-Holland
Callantsoog
Lastminute aanbiedingen
filters verwijderen
Heerlijk 4 persoons Lodge vlakbij het Noordzeestrand in Callantsoog
8, 7
8, 7
19 beoordelingen
565
426
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Heerlijk 6 persoons Lodge vlakbij het Noordzeestrand in Callantsoog
8, 5
8, 5
7 beoordelingen
607
459
weekend va.
o.b.v. 4 personen

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag
De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.
Pas uw zoekcriteria aan
Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.
Een weekje schuiven
Sommige perioden zijn erg populair.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuis Callantsoog

Op zoek naar een vakantiehuis in Callantsoog? De stad Callantsoog is gelegen in de provincie Noord-Holland, vlakbij plaatsen als Den Helder, Petten en Heerhugowaard. Tevens ligt uw vakantiehuis in Callantsoog in de directe omgeving van de zee. Vanuit uw vakantiehuis in Callantsoog kunt u allerlei kanten op!

Er valt hier van alles te beleven: van een lange wandeling over het strand, lekker door het duingebied of door het natuurgebied Zwanenwater.

Ontdek de natuur vanuit een vakantiehuis in Callantsoog

Op loopafstand vanaf uw vakantiehuis aan zee in Callantsoog kunt u het geweldige natuurgebied Zwanenwater vinden. Dit natuurgebied staat bekend om de twee grootste natuurlijke duinmeren van West-Europa. Het gebied bestaat uit 600 hectare aan genot en plezier. Als u de wandelroute van vijf kilometer volgt dan zult u rondom het Eerste Water worden geleid en de mooiste plekken van het gebied zien en ontdekken. De stranden liggen op loopafstand en beschikken over verschillende strandtentjes en natuurlijk kunt u lekker genieten van het Nederlandse zonnetje.

Een dagje weg tijdens uw vakantie in Callantsoog

Vanaf uw vakantiehuis in Callantsoog is het een klein halfuurtje rijden met de auto tot aan het Museum BroekerVeiling. Dit geweldige oude veilinghuis is gebouwd op het water met in het midden een doorgang voor de veiling boten die er doorheen kunnen. Aan beide kanten van het water bevinden zich een aantal rijen met veiling banken. Als u de kinderen een onvergetelijke dag wilt bezorgen dan is de speurtocht door Fort Kijkduin echt iets voor uw kinderen. Tijdens de speurtocht zullen uw kinderen aan de hand van verschillende borden aan de muur hun schatkist moeten ontcijferen.

Voor een leuk dagje Den Helder moet u een kleine 20 minuten rijden met de auto. 

Den Helder biedt u verschillende mogelijkheden, van een overtocht naar Texel tot aan het Reddingmuseum. In dit museum is er van alles te vinden wat met water en overleven te maken heeft. In het museum staan verschillende oude reddingsboten tentoongesteld, neem gerust een kijkje aan de binnenkant en bewonder het.

Heerhugowaard ligt op een klein halfuurtje rijden met de auto vanaf Callantsoog. Deze geweldige stad kent een tal van bezienswaardigheden. Stad van de Zon is het grootste emissie neutrale woonwijk van Europa.  Deze wijk wekt meer stroom op dan ze daadwerkelijk gebruiken. Deze woonwijk is aangelegd bij het strand van Luna, dit strand is kunstmatig aangelegd. De Waerdse Tempel is ook leuk om een kijkje te komen nemen. Dit is een groot evenementencentrum waar altijd wel wat te beleven is. De vele leuke terrasjes rondom het marktplein zijn geweldig om na een gezellige dag even lekker na te praten en even lekker uit te rusten.

Nog geen vakantieplannen?

Een vakantiehuis in Callantsoog is dan de perfecte bestemming. Geniet volop in de natuur en  maak leuke fiets- of wandeltochten. Lekker even met het gezin er tussen uit. Bent u in het voor-, najaar of het hoogseizoen in Callantsoog dan is er altijd wel iets te doen voor het hele gezin. In de omgeving liggen geweldige Steden Den Helder, Petten en Heerhugowaard zijn geweldig om een dagje te gaan bezoeken.