Heerlijke Huisjes
NederlandZeeland | Koudekerke
Aankomst en vertrek
Uw reisgezelschap
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie
Korting
2 vakantiehuizen gevonden

Vakantiehuis Koudekerke

Koudekerke, op een steenworp afstand van de Zeeuwse Rivièra, is een heerlijke plaats om vakantie te vieren. Vanwege het fantastische strand natuurlijk. Maar ook omdat de twee mooiste steden van Zeeland zo’n beetje binnen handbereik liggen. Beter kan haast niet dus. Boek snel uw vakantiehuis in Koudekerke!

Nederland
Zeeland
Koudekerke
Lastminute aanbiedingen
filters verwijderen
ZE085
star 9,0
Ruim 7-persoons vakantiehuis in een groene omgeving en dichtbij het strand
Nederland > Zeeland > Koudekerke
star 9,0
35 beoordelingen
7 personen | 4 slaapkamers | huisdiervrij
1867 1722
week v.a.
o.b.v. 7 personen
ZE956
star 9,0
Luxe 9 persoons combi-appartement in Koudekerke
Nederland > Zeeland > Koudekerke
star 9,0
1 beoordeling
9 personen | 4 slaapkamers | huisdiervrij
898 874
2 nachten v.a.
o.b.v. 9 personen

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag

De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.

Pas uw zoekcriteria aan

Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.

Een weekje schuiven

Sommige perioden zijn erg populair.

Vakantiehuis Koudekerke

Koudekerke, op een steenworp afstand van de Zeeuwse Rivièra, is een heerlijke plaats om vakantie te vieren. Vanwege het fantastische strand natuurlijk. Maar ook omdat de twee mooiste steden van Zeeland zo’n beetje binnen handbereik liggen. Beter kan haast niet dus. Boek snel uw vakantiehuis in Koudekerke!

Koudekerke: rustig dorp nabij de Zeeuwse Rivièra

Koudekerke is een dorp op het Zeeuwse Walcheren. Het ligt tussen Vlissingen en Middelburg, en dicht bij Zoutelande. Het strand is maar een paar kilometer verwijderd van uw vakantiehuis. Wilt u tijdens de vakantie optimaal genieten van de zon? Dan bent u in Koudekerke op de juiste plek. Het strand tussen het nabijgelegen Dishoek en het in het oostelijke puntje gelegen Westkapelle wordt wel de Zeeuwse Rivièra genoemd. Dit omdat het strand de meeste zonuren van heel Nederland heeft.

Wat is er te doen tijdens uw vakantie in Koudekerke?

Op uw vakantie in Koudekerke zult u zich geen moment vervelen. Met een fantastisch strand in de buurt kunt u ongetwijfeld uw lol op. U kunt er genieten van zon, zee en strand. Ideaal voor wie lekker actief bezig wil zijn op, in of naast het water. Maar ook de ideale plek om te relaxen en helemaal tot rust te komen met het geluid van de branding op de achtergrond.

Tip van Heerlijke Huisjes: de Michaëlskerk en molen De Lelie

Onderweg naar het strand is het de moeite waard om de Michaëlskerk op het dorpsplein in Koudekerke te bekijken. De kerk stamt uit de 17e eeuw en is in 1836 gerestaureerd. Het is een mooi voorbeeld van neogotische bouwkunst. Ook molen De Lelie aan de oostkant van het dorp is een bezoekje waard. Deze zogenaamde koren- en pelmolen stamt uit 1872 en is in 1981/82 uitvoerig gerestaureerd. De molen heeft drie koppels maalstenen en een pelsteen.

Natuur in Koudekerke

Vanuit uw vakantiehuis in Koudekerke kunt u prima wandelen of fietsen richting Zoutelande of Vlissingen. Op de route staan bankjes vanwaar u een mooi uitzicht heeft op de zee, het strand en de omgeving. De duinen van Zoutelande behoren tot de hoogste van Nederland. Over en achter de duinen zijn veel wandelpaden. Vanaf de top van de duinen hebt u een schitterend uitzicht op zee. Overal ziet u hier trouwens de meidoorn, de meest kenmerkende struik van Walcheren.

Wat te doen in de omgeving van Koudekerke

Koudekerke is gunstig gelegen in de buurt van een aantal steden die de moeite van het bezoeken waard zijn tijdens uw vakantie. Middelburg bijvoorbeeld. Deze sfeervolle stad heeft een rijke geschiedenis. Middelburg heeft meer dan 1000 monumenten. Het is een heerlijke stad om in rond te dwalen dus. Ook vanwege de vele leuke winkels en gezellige cafés en restaurants.

Ook Vlissingen is dichtbij. Wist u dat deze havenstad de langste boulevard van Nederland heeft? De stad staat bol van de historische bezienswaardigheden. Tegelijkertijd is Vlissingen modern en bruisend, en kunt u er volop genieten van de vele winkels en restaurants. Cultuurliefhebbers komen er ook volop aan hun trekken met museum MuZEEum en de speciale route langs verschillende kunstwerken.

Huur een vakantiehuis in Koudekerke

Zon, zee, strand en de steden Middelburg en Vlissingen dicht in de buurt. Hoe mooi is dat? Uw vakantie in Koudekerke kan gewoon niet stuk. Boek snel en laat de voorpret maar beginnen!