Vakantiehuis Aalten
niet op een vakantiepark
Huiscode: DG697
Huiscode: DG697
42 personen
Huisdiervrij
17 slaapkamers
Wi-Fi
DG697 - Basisafbeelding
DG697 - Woonkamer
DG697 - Woonkamer
DG697 - Woonkamer
Bekijk 29 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (0)

Prachtig gelegen 42 persoons groepsaccommodatie aan de grens bij Aalten.

Deze prachtige en landelijk gelegen 42 persoons groepsaccommodatie is een combinatie van het 19 persoons voorhuis en het 23 persoons achterhuis en ligt vlakbij de Duitse grens nabij Aalten.Deze karakteristieke Achterhoekse boerderij is volledig gerestaureerd waarbij allerlei authentieke elementen bewaard zijn gebleven.In de directe omgeving van groepsaccommodatie liggen gezellige, karakteristieke dorpjes zoals boekenstadje Bredevoort en het grensstadje Dinxperlo. Ook de winkelplaatsen Winterswijk en net over de grens Bocholt zijn dichtbij. Of u nu liefhebber bent van rust, wandelen, fietsen, cultuur, vissen of mountaibiken, deze omgeving biedt u volop gelegenheid. Deze accommodatie is een prima uitvalsbasis voor diverse bezienswaardigheden en activiteiten in de omgeving. U hoeft zich niet te vervelen!

Indeling

Voorhuis:

Ruime woonkamer met diverse zitjes met een HD smart-televisie met usb-aansluitingen. Ook is er een gezelligehoutkachel met schouw. De woonkeuken heeft een royale eethoek en is onder andere voorzien van een kookeiland, combi-magnetron, oven, filterkoffieapparaat (nummer4 filters), waterkoker, keramische kookplaat, vaatwasser en een grote koelkast en een aparte koelkast met twee vriesvakken. Complete keukeninventaris aanwezig.

Op de begane grond is er één slaapkamer met drie éénpersoonsbedden en een wastafel met warm en koud water. Op de verdieping zijn er twee grotere slaapkamers met drie éénpersoonsbedden en een slaapkamer met vier éénpersoonsbedden. Ook deze slaapkamers hebben een wastafel met warm en koud water. Verder eenslaapkamer met twee éénpersoonsbedden en twee slaapkamertjes met een stapelbed.

Beneden is er een badkamer met douchehoek, toilet, wastafel en een wasmachine. Boven is er eenbadkamer met douchehoek, ligbad, toilet en wastafel. Een derde toilet is er in de hal.

Achterhuis:

Ruime woonkamer met diverse zitjes met een HD smart-televisie met usb-aansluitingen. Ook is er een gezelligesfeerhaard met schouw. De open keuken heeft een royale eethoek en is onder andere voorzien van een combi-magnetron, oven, filterkoffieapparaat (nummer4 filters), waterkoker, keramische kookplaat, vaatwasser en een grote koelkast en een aparte koelkast met een vriesvak. Complete keukeninventaris aanwezig.

Op de begane grond is er één slaapkamer met drie éénpersoonsbedden en een wastafel met warm en koud water. Op de verdieping zijn er negen slaapkamers waarvan twee met drie éénpersoonsbedden en zeven slaapkamers met twee éénpersoonsbedden. Ook deze slaapkamers hebben allemaal een wastafel met warm en koud water.

Beneden is er een badkamer met douchehoek, ligbad toilet, wastafel en een wasmachine. Boven is er eenbadkamer met twee douchehoeken, ligbad, toilet en wastafel. Een derde en vierde toilet is er in de hal, en een vijfde toilet op de overloop.


Een heerlijke ruime tuin met een terras voorzien van tuinmeubelen en een speeltuin waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen.

Beschikbaarheid