Vakantiehuis Balkbrug
niet op een vakantiepark
Huiscode: OV188
Huiscode: OV188
12 personen
2 huisdieren
5 slaapkamers
Wi-Fi
OV188 - Basisafbeelding
8, 2
Zeer goed
5 beoordelingen
OV188 - Woonkamer
OV188 - Woonkamer
OV188 - Keuken
Bekijk 32 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (5)

groepsaccommodatie voor 12 personen met houtkachel

Dit 12 persoons vakantiehuis met paarden tot uw beschikking is gelegen op een unieke locatie in het Reestdal. Dit vakantiehuis zal een vakantie bieden die u niet snel zult vergeten.
Voor de kinderen is er in de hal een extra speelruimte. De Merens, een Frans bergpaardje en de shetlanders staan tot uw beschikking. Tevens kunt u uw eigen paard meebrengen. Zowel stalling als weidegang zijn mogelijk. Ook beschikken wij over een goede 20 bij 40 rijbaan. Uw gastvrouw is kruidengeneeskundige en aromatherapeute en zal u desgewenst verwennen met heerlijke aromaprodukten. Op de Eekhorst zijn fietsen aanwezig.

Indeling

Het vakantiehuis beschikt over een vier luxe badkamers met ieder verschillende voorzieningen zoals o.a.massagedouche en stoomdouche. Tevens is er een extra toilet in de hal te vinden. In de woonkamer staat een tweepersoons bedkast. Op de beganegrond is er een drie persoons slaapkamer, boven een drie persoons slaapkamer, een tweepersoons slaapkamer en een vierpersoons slaapkamer. In de keuken staat een zespits horecafornuis, filter koffiezetapparaat, oven en warmhoudoven. De woning heeft een houtgestookte hottub.

Beschikbaarheid