Vakantiehuis Giethoorn
niet op een vakantiepark
Huiscode: OV221
Huiscode: OV221
34 personen
Huisdiervrij
13 slaapkamers
Wi-Fi
OV221 - Basisafbeelding
9, 2
Heerlijk
13 beoordelingen
OV221 - Woonkamer
OV221 - Woonkamer
OV221 - Woonkamer
Bekijk 38 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (13)

Supermooie 34 persoons luxe groepsaccommodatie in Giethoorn.

Prachtig gelegen 34 persoons groepsaccommodatie aan het water in Giethoorn. Deze groepsaccommodatie is samen met een andere groepsaccommodatie gevestigd in dezelfde woning, maar u heeft wel uw eigen privacy. Een hengeltje uitgooien mag ook voor de accommodatie (zorg natuurlijk wel voor een vispas).

De accommodatie is uitermate geschikt voor families en vriendengroepen. Zo is er een sportveld met een volleybalnet, een speeltuintje voor de kinderen en een tafeltennistafel. Mocht het weer even niet meezitten, dan kunt u zich vermaken in de recreatieruimte. Het oude dorp Giethoorn is binnen enkele minuten wandelafstand te bereiken. Hier kan volop Gieterse punters, elektrosloepen, kano's, of fietsen huren.

Indeling

Deze accommodatie beschikt over een grote woon-eetkamer met voldoende ruimte om met elkaar aan tafel te kunnen zitten. Mocht het weer even niet meezitten, dan kunt u zich vermaken in de recreatieruimte. Er is een ruime en professionele keuken voorzien van alle gemakken zoals een filter koffiezetapparaat.

De accommodatie heeft dertien slaapkamers, waarvan vijf op de begane grond en acht op de bovenverdieping. Op de begane grond zijn er twee mindervalide slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden en een eigen badkamer en drie slaapkamers met elk één stapelbed die samen een toilet en douche delen. Op de bovenverdieping zijn er vier slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden en eigen badkamer, waarvan twee slaapkamers geen ramen hebben. Deze liggen in het midden van de accommodatie. Eén slaapkamer met vier eenpersoonsbedden en eigen badkamer, één slaapkamer met drie eenpersoonsbedden, één stapelbed en een eigen badkamer, één slaapkamer met drie eenpersoonsbedden en een eigen badkamer en één slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, één stapelbed en een eigen badkamer.

Buiten de accommodatie heeft u over de beschikking over een ruim gemeubileerd terras, zijn er een aantal speeltoestellen voor de kinderen en heeft u toegang tot het sportveld. De tuin en de parkeerplaatsen zijn (deels) voorzien van grind, hierdoor is de accommodatie minder geschikt voor gasten welke volledig rolstoel gebonden zijn. Er is parkeergelegenheid bij de accommodatie.

Beschikbaarheid