Vakantiehuis Loenen
niet op een vakantiepark
Huiscode: DG647
Huiscode: DG647
4 personen
2 huisdieren
1 slaapkamer
Wi-Fi
DG647 - Basisafbeelding
9, 3
Heerlijk
22 beoordelingen
DG647 - Woonkamer
DG647 - Woonkamer
DG647 - Woonkamer
Bekijk 37 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (22)

Uniek gelegen 4 persoons boshuisje aan de rand van de Veluwe

Dit vierpersoons boshuisje is gelegen aan een zandpad op het landgoed De Loenense Enk. Dit landgoed ligt op een terrein van 6.000m2 en is omheind zodat uw hond hier los kan lopen. Hier begint het uitgestrekte bos, het Loenerveld. Van hieruit is het mogelijk flinke tochten te maken over het Loenerveld of de Loenermark. Het is zelfs mogelijk een tocht te maken via de Hoge Veluwe en door te lopen tot aan Wageningen. Zowel wandel als fiets en ruiterpaden zijn direct bereikbaar. Er bestaat de mogelijkheid om eigen paard(en) en/of pony('s) mee te nemen.

Dit vakantiehuis is geheel duurzaam gebouwd. Het dak is een groen-dak. Er groeien hele bomen en ruig gras op. Het huisje wordt verwarmd met behulp van een warmtepomp. De elektriciteit wordt opgewekt via zonnepanelen op het in de nabijheid gelegen hoofdhuis. De vloer en ook de wanden zijn van leem.

Indeling

Het boshuisje heeft een oppervlakte van 50 m2 en heeft een gezellig ingerichte woonkamer met drie comfortabele lederen stoelen en een zogenaamde sta-op-stoel. De keuken heeft onder andere een koelkast, vierpits kookstel, magnetron, hete lucht oven, Nespresso koffiezetapparaat en een waterkoker. Er is één slaapkamer met een tweepersoonsbed (Auping) en een stapelbed, een badkamer met douche en toilet, een halletje en een fietsenberging. Vanuit uw vakantiehuis kijkt u uit op het zuiden. Via grote tuindeuren kom je vanuit de woonkamer op het terras. Vanuit het huisje hebt u zicht op een deel van de weilanden die bij het landgoed behoren.

Beschikbaarheid