Vakantiehuis Monschau
niet op een vakantiepark
Huiscode: DE044
Huiscode: DE044
12 personen
2 huisdieren
6 slaapkamers
Wi-Fi
DE044 - Basisafbeelding
7, 7
Goed
11 beoordelingen
DE044 - -
DE044 - -
DE044 - -
Bekijk 15 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (11)

Bijzondere groepsaccommodatie voor 12 personen.

Nergens vindt u zo dicht bij huis zo'n mooie omgeving met bergen, wilde beekjes en dichte bossen. Kom en geniet van de schitterende omgeving! Deze prachtige accommodatie is een ideaal vertrekpunt voor wandel- en mountainbike tochten. u vindt deze accommodatie die geschikt is voor maximaal 12 personen aan de voet van de berg. In het gebouw is er een kleine winkel voor de gasten.

Indeling

Via uw eigen ingang komt u binnen (14m2), alwaar u bij de trap naar de eerste verdieping uitkomt met de ruime open keuken van ongeveer 18m2, welke uiteraard is voorzien van alle benodigde apparatuur om voor groepen te koken.

Op deze verdieping bevindt zich aansluitend de gezellige lounge van ruim 30m2 met zithoek, grootbeeld-televisie en de bijzondere (aparte) eettafel voor 12 personen. In het trappenhuis op de verdieping bevindt zich nog een toilet.

Via de tweede trap komt u op de verdieping waar u in totaal zes slaapkamers vindt met allen twee boxpringbedden.Op deze verdieping zijn ook drie badkamers met toilet, wasbak en inloopdouche.

Het terras ligt beschut achter het gebouw en is zo'n 50-60 m2 groot en loopt door op de berg (met beekje). Dit terras is voor uw eigen gebruik en wordt niet door anderen gebruikt. U kunt bij de accommodatie maximaal twee auto's parkeren.

Beschikbaarheid