Vakantiehuis Scherpenzeel
op Vakantiepark Eigen Wijze
Huiscode: LE007
Huiscode: LE007
22 personen
4 huisdieren
10 slaapkamers
Wi-Fi
LE007 - Basisafbeelding
7, 9
Goed
6 beoordelingen
LE007 - Woonkamer
LE007 - Woonkamer
LE007 - Woonkamer
Bekijk 34 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Het vakantiepark
Beoordelingen (6)

Groepsaccommodatie voor 20 tot 22 personen

Deze ruime 22 persoons groepsaccommodatie is gelegen in het prachtige Friese dorpje Scherpenzeel. De accommodatie beschikt over een eigen bar en houtkachel. Ook is er voor de kinderen een speeltuin aanwezig bij de accommodatie. De omgeving is erg natuurrijk. U vindt er onder andere meerdere meren. Hierdoor is deze omgeving zeer geschikt voor watersportliefhebbers. Ook bevindt zich op een kleine afstand van de accommodatie het nationaalpark de Weerribben. Waar u naast een wandeling ook een prachtige fietstocht zou kunnen maken. Het dorpje Scherpenzeel ligt dichtbij de grens van Friesland-Overijssel. Zo heeft u de mogelijkheid om naast Friesland ook Overijssel te ontdekken. Kortom een accommodatie met vele mogelijkheden op een perfecte locatie!

Indeling

Prachtig gelegen bij een natuurgebied onderin Friesland treft u deze schitterende accommodatie voor 22 personen aan. Deze voormalige herberg is smaakvol ingericht en u beschikt over een mooie bar en een heus podium. Bij uitstek geschikt voor familie- en vriendengroepen, maar ook voor bedrijfsbijeenkomsten te gebruiken.

Op de begane grond vindt u een gezellig ingerichte zaal met een houten vloer en een professionele bar met tapinstallatie en een filter koffiezetapparaat. Naast deze sfeervolle zaal is een kleine aparte ruimte. Op de begane grond vindt u één tweepersoonskamer. Op de eerste verdieping zijn zeven ruime tweepersoonskamers (allen met enkele bedden). Elke kamer heeft een gezellig zitje en een badkamer voorzien van douche en toilet. Ook zijn alle kamers voorzien van verwarming en airconditioning. Op de tweede verdieping zijn nog twee slaapkamers: één tweepersoonskamer en één vierpersoonskamer. Bij deze twee kamers hoort één centrale badkamer met douche en toilet. Het is mogelijk om uit te breiden tot 28 personen dit kan door middel van drie keer een twee persoons slaapbank.

In de tuin en aan de voorzijde van de woning vindt u terrassen waar u gebruik van kunt maken.

Beschikbaarheid