Vakantiehuis Scherpenzeel
op Vakantiepark Eigen Wijze
Huiscode: LE007
Huiscode: LE007
26 personen
Huisdiervrij
10 slaapkamers
Wi-Fi
LE007 - Basisafbeelding
9, 5
Heerlijk
8 beoordelingen
LE007 - Woonkamer
LE007 - Woonkamer
LE007 - Woonkamer
Bekijk 17 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Het vakantiepark
Beoordelingen (8)

Groepsaccommodatie voor 26 personen in Scherpenzeel

Deze ruime 26 persoons groepsaccommodatie is gelegen in het prachtige Friese dorpje Scherpenzeel. De accommodatie beschikt over een eigen bar en houtkachel. Ook is er voor de kinderen een speeltuin aanwezig bij de accommodatie. De omgeving is erg natuurrijk. U vindt er onder andere meerdere meren. Hierdoor is deze omgeving zeer geschikt voor watersportliefhebbers. Ook bevindt zich op een kleine afstand van de accommodatie het nationaalpark de Weerribben. Waar u naast een wandeling ook een prachtige fietstocht zou kunnen maken. Het dorpje Scherpenzeel ligt dichtbij de grens van Friesland-Overijssel. Zo heeft u de mogelijkheid om naast Friesland ook Overijssel te ontdekken. Kortom een accommodatie met vele mogelijkheden op een perfecte locatie!

Indeling

Prachtig gelegen bij een natuurgebied onderin Friesland treft u deze schitterende accommodatie voor 26 personen aan. Deze voormalige herberg is smaakvol ingericht en u beschikt over een mooie bar en een heus podium. Bij uitstek geschikt voor familie- en vriendengroepen, maar ook voor bedrijfsbijeenkomsten te gebruiken. Op de begane grond van deze ruime groepsaccommodatie vindt u een gezellig ingerichte zaal met een houten vloer, een houtkachel en een professionele bar met tapinstallatie. Achter de bar zit de deur naar de ruime keuken. In de keuken staat een ruim gasstel, frituur, oven en een snelle vaatwasser. Uiteraard zijn er voldoende potten en pannen aanwezig om voor een grote groep een heerlijke maaltijd te bereiden. Op de begane grond is daarnaast ook één tweepersoonskamer aanwezig.

Op de eerste verdieping zijn vijf ruime tweepersoonskamers (allen met enkele bedden) en twee vierpersoonskamers (met twee enkele bedden en een stapelbed). Elke kamer heeft een badkamer met douche en toilet. Ook zijn alle kamers voorzien van verwarming en airconditioning. Op de tweede verdieping zijn nog twee slaapkamers: één tweepersoonskamer en één vierpersoonskamer. Bij deze twee kamers hoort één centrale badkamer met douche en toilet. Achter de accommodatie ligt een ruime tuin, waar u alle ruimte heeft om buiten te zitten. Er is parkeergelegenheid voor 15 auto's bij deze accommodatie.

Beschikbaarheid