Vakantiehuis Volendam
op Marinapark Volendam
Huiscode: RNM001
Huiscode: RNM001
6 personen
Huisdiervrij
3 slaapkamers
Wi-Fi
RNM001 - Basisafbeelding
7, 9
Goed
88 beoordelingen
RNM001 - Keuken
RNM001 - Slaapkamer
RNM001 - Badkamer
Bekijk 3 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Het vakantiepark
Beoordelingen (88)

Mooie, geschakelde zes persoons vakantiewoning op het vakantiepark Marinapark Volendam

Direct op het park vindt u tal van faciliteiten die uw verblijf extra aangenaam maken. In Restaurant de Pieterman kunt u heerlijk eten en in het loungecafé kunt u genieten van een drankje. Verder kunt u met de kinderen naar het zwembad (gratis toegang), de diverse speeltoestellen of het aangrenzende strand. En er zijn bovendien leuke winkeltjes. Op het park is een kliniek voor implantologie, kroon- en brugwerk en cosmetische tandheelkunde aanwezig.

Indeling

Deze zes persoons geschakelde bungalow met gratis WiFi is volledige inrichting voor het genoemde aantal personen. Het verblijf heeft een gezellige woonkamer. In de open keuken is een koelkast, vier-pits gascomfort, vaatwasser, filter koffiezetapparaat, magnetron en een afzuigkap aanwezig. Er zijn drie slaapkamers met boxspringbedden en op de verdieping bevindt zich een badkamer. Buiten het verbijf vindt u een terras óf balkon met meubilair.

Dijkwoningen/waterwoningen:
Van dit type vakantiehuis bestaan er dijkwoningen en waterwoningen. Vrijwel alle dijkwoningen hebben een voordeur op de begane grond. Van de huizen waarbij dit niet het geval is (huisnummers 264 t/m 268) is de voordeur te bereiken middels een kleine trap. De waterwoningen (nummers 300b + 300c) zijn te bereiken middels een flinke trap.

Met voorkeur te boeken (hiervoor betaalt u voorkeurskosten):

  • Huisdiervrij
  • Dijkwoning
  • Waterwoning
  • Terras / balkon

Beschikbaarheid