Vakantiehuis Vorden
niet op een vakantiepark
Huiscode: DG496
Huiscode: DG496
4 personen
Huisdiervrij
0 slaapkamers
Wi-Fi
DG496 - Basisafbeelding
8, 9
Heerlijk
31 beoordelingen
DG496 - Woonkamer
DG496 - Woonkamer
DG496 - Woonkamer
Bekijk 16 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (31)

Uniek 4 persoons vakantiehuisje in de Achterhoek

Uniek vier persoons vakantiehuisje in Vorden. Dit vrijstaande houten huis is gelegen op particulier erf. Vorden is een aangename plaats in de Achterhoek. De Achterhoek staat bekend om haar rust, ruimte en haar gemoedelijkheid. Voeg daarbij de landgoederen, de imposante bomen, de kastelen, de dorpen met een goed winkelbestand en de vele fiets- en wandelroutes en daar zijn de ingrediënten voor een ontspannen verblijf in de natuur. Dit leuke vakantiehuisje heeft een grote ruimte beneden met open keuken, badkamer, bedstee, een ruime zithoek en een eethoek Alle genoemde hoeken hebben een raam met zicht op de landerijen en de tuin. Bij mooi weer heb je een eigen terras in een grotendeels omheinde tuin.

Indeling

Een zitkamer met een gezellige zithoek met TV en terrasdeuren naar het buitenterras. Er is een open keuken met onder andere een vierpits kookgelegenheid, koelkast, magnetron, filter koffiezetapparaat en waterkoker.Beneden is er een afsluitbare bedstee met raam en bed van 200 bij 200 cm. Boven is er een open zoldering met twee eenpersoonsbedden. Ook bevindt zich de aparte badkamer met douche, toilet en wastafel beneden.
Buiten: een terras met vier terrasstoelen en tafel, een afgebakende tuin met zicht op een wei met drie eigenwijze ezels.

Beschikbaarheid