Vakantiehuis Wezep
niet op een vakantiepark
Huiscode: DG324
Huiscode: DG324
8 personen
1 huisdier
4 slaapkamers
Wi-Fi
DG324 - Basisafbeelding
8, 7
Heerlijk
38 beoordelingen
DG324 - Woonkamer
DG324 - Woonkamer
DG324 - Woonkamer
Bekijk 28 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (38)

Mooi Veluws Terphuis voor 8 personen| TOPLOCATIE

Altijd als eens willen overnachten in een authentieke eeuwenoude Veluwse Boerderij? Deze boerderij is gebouwd in het jaar 1746 en beschikt nog over originele ornamenten en oude wandtegeltjes. Deze sfeervolle boerderij is geschikt voor een maximale bezetting van acht personen. De prachtige boerderij is omgeven door uitgestrekte landerijen en natuur op het Noorden van de Veluwe. Door de complete en gezellige inrichting van de boerderij, zult u zich met al uw vrienden en familie direct thuis voelen!

Indeling

Deze sfeervolle vakantieboerderij beschikt over een ruime woonkamer met televisie en een gezellige woonkeuken met een eettafel voor acht personen. In de volledig uitgeruste keuken kan men gezellig en uitgebreid koken en borrelen met elkaar. De keuken is onder andere voorzien van een oven, Senseo, koel/vries-combinatie en een waterkoker. Verdeeld door de boerderij zult u nog originele ornamenten en oude wandtegeltjes aantreffen van de oorspronkelijke bouw van het boerenhuis. De boerderij beschikt over vier slaapkamers waarvan één bedstede en twee badkamers. Eén slaapkamer en één badkamer zijn gelegen op de begane grond. De romantische bedstede voor twee personen is echt een belevenis om in te overnachten en heeft de afmetingen van 2.20m x 1.50m. Het erf rondom de boerderij is ruim opgezet met voldoende parkeergelegenheid, een hottub en inpandige speelruimte op de deel, de plaats waar in het verleden de koeien stonden. Tevens heeft u de beschikking over een wasmachine en wasdroger.

N.B. De trap naar de eerste verdieping is een iets steilere boerderijtrap voorzien van kindertraphekje aan de bovenzijde. 

Beschikbaarheid