Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis Amstelveen

1 vakantiehuis gevonden
Sorteer op:
Nederland
Noord-Holland
Amstelveen
filters verwijderen
523
460
weekend va.
o.b.v. 4 personen

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag
De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.
Pas uw zoekcriteria aan
Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.
Een weekje schuiven
Sommige perioden zijn erg populair.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuis Amstelveen

Op zoek naar een uniek vakantiehuis in Amstelveen? Deze zijn gelegen op een prachtig plek midden in de natuur en nabij de stadse drukte van Amsterdam. Perfect voor een romantisch weekendje weg of gewoon een paar dagen ontspannen met uw gezin, familie of vrienden. Even een dagje erop uit en leuke dingen doen? Gelukkig zijn er in overvloed allerlei uitjes en bezienswaardigheden te vinden, in en rondom Amstelveen, die uw vakantie helemaal compleet maken. Ga een dag naar de Geitenboerderij Ridammerhoeve, bezoek het Anne Frank Huis, de Amsterdamse Grachtengordel of neem een kijkje bij het Rembrandtplein. Dit is een groot stadsplein met bijzondere beelden en toeristische trekpleisters. In Amstelveen zelf vindt u tevens meerdere restaurants, cafés en winkels. Ook kunt u vanuit de vakantiehuizen in Amstelveen genieten van de natuur en het platteland. Maak mooie wandelingen of ga er met de fiets op uit om omliggende dorpen te verkennen.

Wat leuks doen tijdens uw vakantie in Amstelveen?

Vanuit uw vakantiehuis in Amstelveen kunt u verschillende leuke dingen bezoeken zoals Jumpers Indoor. Daar zijn maar liefst 32 trampolinevelden, één tumblingbaan en twee dunkingzones te vinden, dus plezier voor de hele familie. Ook kunt u een kijkje nemen op de geitenboerderij De Ridammerhoeve. De geiten spelen daar de hoofdrol maar er lopen ook nog ander leuke dieren rond. Er zijn verschillende activiteiten te doen op het gebied van educatie en het zorgen voor de dieren. De Schouwburg in Amstelveen heeft het hele jaar door voorstellingen voor alle leeftijden. Tijdens uw vakantie in Amstelveen mag een bezoek aan Amsterdam natuurlijk niet ontbreken. Amsterdam heeft een grote verscheidenheid aan verschillende musea en restaurants. Het stedelijk museum is één van de bekendste musea van Nederland. Voor families is er in het stedelijk museum altijd iets te doen! U kunt zelf kunstige creaties maken doormiddel van één van de workshops te volgen of lekker genieten van een prachtige rondleiding.

Dagje uit in Amsterdam

Vlakbij uw vakantiehuis in Amstelveen ligt Amsterdam. Hier 

vindt u de dierentuin Artis. Artis heeft talloze diersoorten die op geplande tijden gevoerd worden, zodat u kunt kijken naar het voederen. Ook worden er rondleidingen gegeven. Eén van de dierverzorgers legt u uit hoe deze intelligente dieren van elkaar kunnen leren en hoe de sociale structuur in de Artis-groep zichtbaar is. U kunt ook het trainen en het voeren van de zeeleeuwen bekijken. Voor de kleinere kinderen zijn er ook speeltuinen aanwezig dus voor ieder van jong en oud valt er wel wat te beleven.

Deze geweldige stad staat ook bij veel mensen bekend als de winkelstad, verschillende grote winkels zoals Primakrt, H&M, Bijenkorf en noem het allemaal maar op zijn hier te vinden. U kunt Amsterdam te voet ontdekken, maar u kunt ook met één van de vele rondvaarten die Amsterdam vanaf het water laten zien. In deze stad kun je ook geweldig eten, je hebt hier verschillende leuke en gezellige restaurants verspreid door de gehele stad.

Bewonder de polders rondom Amstelveen

Door de inpoldering van het Haarlemmermeer rond het jaar 1800 zijn er polders ontstaan in de omgeving van Amstelveen. Hierdoor zijn er onder andere ook heemparken ontstaan. Hier kunt u genieten van onze prachtige oer Hollandse natuur. Amstelveen heeft zes heemparken en tientallen stukken en stukjes heemgroen. Bij een heempark is de beplanting helemaal inheems en heeft het gebied een parkachtig karakter. Het Meanderpark is een prachtig rustig park tussen het verkeersgedruis van de snelweg en het drukke stadshart. De zes vijvers zijn met elkaar verbonden en meanderen tussen graslandjes, vaste plantenhoeken en bosplantsoen.

Ga naar Amstelveen voor één leuke vakantie

Een vakantiehuis in Amstelveen is dan de perfecte bestemming, als u even met het hele gezin dicht bij huis even op vakantie wilt. Geniet volop met het hele gezin. Kom de lekkere streekgerechten proeven en overtuig de familie. Ben u in het voor- of najaar in Amstelveen is er altijd wel iets te doen voor het hele gezin. In de directe omgeving is het altijd wel leuk om te komen, de stad Amsterdam biedt u alle mogelijkheden.