Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis Bredene

Wilt u graag op vakantie naar het buitenland en genieten van zon, zee en strand? Denk dan eens aan de Belgische Kust. Hier vindt u de mooiste badplaatsen, zoals Bredene. Een heerlijke plek waar u er even helemaal uit bent, zonder dat u er lang voor hoeft te reizen. Boek snel uw vakantiehuis!

Lees meer over West-Vlaanderen

5 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
België
West-Vlaanderen
Bredene
filters verwijderen
Vrijstaande 4 persoons lodge op Breeduyn Village in West-Vlaanderen.
7, 7
7, 7
7 beoordelingen
383
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Luxe vier persoons villa op Breeduyn Village aan de Belgische kust.
7, 6
7, 6
42 beoordelingen
425
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Luxe zes persoons villa op Breeduyn Village aan de Belgische kust.
7, 8
7, 8
38 beoordelingen
493
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Luxe 6 persoons vakantiehuis op Breeduyn Village aan de Belgische kust...
7, 6
7, 6
12 beoordelingen
455
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Comfortabel geschakeld 4 persoons vakantiehuis op Breeduyn Village aan...
7, 3
7, 3
22 beoordelingen
396
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag
De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.
Pas uw zoekcriteria aan
Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.
Een weekje schuiven
Sommige perioden zijn erg populair.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuis Bredene

Wilt u graag op vakantie naar het buitenland en genieten van zon, zee en strand? Denk dan eens aan de Belgische Kust. Hier vindt u de mooiste badplaatsen, zoals Bredene. Een heerlijke plek waar u er even helemaal uit bent, zonder dat u er lang voor hoeft te reizen. Boek snel uw vakantiehuis!

Bredene: badplaats aan de Belgische Kust

Bredene is een badplaats aan de Belgische Kust. Het ligt in de provincie West-Vlaanderen.

Het prachtige strand van Bredene is heel geschikt om te zonnen, te zwemmen en te watersporten. U kunt heerlijke wandelingen of fietstochten maken door de duinen. Er zijn hier verschillende routes uitgezet, maar natuurlijk kunt u ook uw eigen route volgen. Er valt genoeg te ontdekken tijdens uw vakantie!

Wat is er te doen tijdens uw vakantie in Bredene?

Met een vakantiehuis in Bredene kunt u genieten van zon, zee en strand. Maar Bredene biedt meer.

U kunt bijvoorbeeld de watertoren bezoeken. Deze komt uit 1956 en is bijna 51 meter hoog. Op de zesde verdieping hebt u een schitterend uitzicht. Er is hier ook een permanente tentoonstelling over de waterwinning en de rol van water in ons dagelijks leven.

Ook leuk om heen te gaan tijdens uw vakantie in Bredene: het Heemkundig museum Turkeyenhof. Dit is een gerestaureerde hoeve uit 1737. Het museum heeft een bijzondere collectie Noordzeeschelpen, fossielen en mammoetrestanten, die langs de Belgische kust zijn opgevist.

Tip van Heerlijke Huisjes: Fort Napoleon

In Oostende, vlak bij Bredene, staat een fort dat Napoleon in 1811 liet bouwen. Het diende als bescherming tegen een aanval van Engeland op de haven van Oostende. In de beide wereldoorlogen die volgden, fungeerde het fort als artilleriekwartier van het Duitse leger. Het bouwwerk is toegankelijk voor het publiek. Een leuke en interessante bezienswaardigheid die u door twee eeuwen geschiedenis voert.

Natuur in Bredene

De natuur in Bredene is schitterend, dat zult u zelf kunnen ervaren tijdens uw vakantie. Mooi voorbeeld is de Paelsteenpanne. Deze duinvallei lig aan de voet van de Spanjaardduin. U kunt hier veel zeldzame planten en dieren aantreffen, zoals het bont gekleurde duinviooltje en de beschermde sprinkhaanvanger.

Op de grens tussen Bredene en De Haan ligt natuurreservaat D’Heye, een 48 hectare groot en duizend jaar oud gebied. Er zijn hier duinen, heidegewassen, akkers en weilanden. U kunt het reservaat alleen met een gids betreden. Maar een mogelijkheid is ook om er omheen te lopen, dat is ook al zeer de moeite waard.

Wat is er te doen in de buurt van Bredene?

Zijn er kinderen mee op vakantie naar Bredene? Dan doet u ze een heel groot plezier wanneer u ze een dagje meeneemt naar Plopsaland De Panne. In dit themapark van Studio 100 kunnen ze genieten van allerlei attracties in het thema van de bekende programma’s van Studio 100, zoals Kabouter Plop, Samson en Marie, en Bumba. Er zijn ook optredens van de kinderhelden en er is een treintje dat door het park rijdt.

Voor wie van geschiedenis houdt, en dan met name geïnteresseerd is in de Tweede Wereldoorlog, moet zeker naar Atlantikwall Raversyde gaan. Dit is een van de best bewaarde restanten van de Duitse verdedigingslinie, met bunkers, open en ondergrondse gangen, observatieposten en geschutstellingen. Bij de ingang kunt u onder andere een gerestaureerde Enigma-codeermachine bewonderen.

Huur een vakantiehuis in Bredene

Wilt u genieten van een heerlijke vakantie aan de Belgische kust? Boek een huisje in Bredene!