Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis De-Panne

Met een vakantiehuis in het Belgische De Panne geniet u van zon, zee, strand én de cultuur bij onze zuiderburen. Ook de liefhebber van natuur en cultuur komt hier aan zijn trekken. Kies voor een vakantie over de grens en boek uw huisje in De Panne!

Lees meer over West-Vlaanderen

4 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
België
West-Vlaanderen
De-Panne
filters verwijderen
Luxe groepsaccommodatie voor 20 tot 24 personen in de bruisende badpla...
8, 6
8, 6
29 beoordelingen
1329
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
499
weekend v.a.
o.b.v. 6 personen
Groepsaccommodatie voor 20 tot 24 personen in de Belgische kustplaats...
8, 1
8, 1
24 beoordelingen
1388
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
1501
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag
De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.
Pas uw zoekcriteria aan
Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.
Een weekje schuiven
Sommige perioden zijn erg populair.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuis De Panne

Met een vakantiehuis in het Belgische De Panne geniet u van zon, zee, strand én de cultuur bij onze zuiderburen. Ook de liefhebber van natuur en cultuur komt hier aan zijn trekken. Kies voor een vakantie over de grens en boek uw huisje in De Panne!

De Panne: heerlijke badplaats aan de Belgische Kust

De Panne is een badplaats aan de Belgische Kust. De plaats dankt haar naam aan het woord duinpan. Een pan of panne is een komvormige diepte in de duinen.

Met een vakantiehuis in De Panne verblijft u dicht bij de kust, zodat u volop kunt genieten van zon, zee en strand. Een ideale plek voor een weekendje weg of een korte vakantie. U bent er even helemaal uit over de grens, maar hoeft er niet lang voor te rijden. Hoe ideaal is dat? 

Op vakantie in De Panne: dit is er te doen

De Panne is een heerlijke badplaats in België, die meer heeft te bieden dan alleen strandplezier. Er is hier ook voor de liefhebbers van geschiedenis en cultuur veel te ontdekken. Museum Cabour WOII 2/4 Lansiers bijvoorbeeld. Hier wordt aan de hand van voorwerpen, teksten en touchscreens het verhaal verteld van de Tweede Wereldoorlog in deze regio.

Cultuurhuis De Scharbiellie is een leuke plek om kunst te ontdekken. Er zijn hier wisselende exposities rond verschillende thema’s. De tentoonstellingen zijn de moeite waard om te bekijken, voor jong en oud. 

Tip van Heerlijke Huisjes: Plopsaland De Panne

Zijn er kinderen mee op vakantie in De Panne? Bezorg ze een heel leuke dag en neem ze mee naar themapark Plopsaland De Panne van Studio 100. Hier kunnen ze genieten van allerlei attracties in het thema van de bekende programma’s van Studio 100, zoals Kabouter Plop, Samson en Marie, en Bumba. Er zijn ook optredens van de kinderhelden en er is een treintje dat door het park rijdt. 

Ontdek de natuur in de omgeving van De Panne

Uw vakantiehuis in De Panne is omringd door natuurgebieden. Ten oosten van de plaats vindt u de Houtsaegerduinen en het Kerkepannenbos. In het westen ligt Natuurreservaat De Westhoek. In dit mooiste en oudste natuurreservaat van Vlaanderen kunt u genieten van de rust tussen de schitterende duinen. Met een beetje geluk spot u er een Schots hooglandrund of een wild konikpaard.

Ook het Calmeynbos is de moeite waard als u in de vakantie graag in de natuur bent. Dit duinbos is 66 hectare groot en heeft een heel diverse flora en fauna. Een prima plek wanneer u in de zomer graag de schaduw opzoekt. In het bezoekerscentrum in het bos kunt u onder andere het Noordzeeaquarium bewonderen, waarin vissen zwemmen die in de Noordzee voorkomen. 

Wat is er te doen in de buurt van De Panne?

Kunstliefhebbers moeten zeker een bezoekje brengen aan Museum Paul Delvaux in Sint-Idesbald. In dit museum staat het werk van Paul Delvaux centraal. Er zijn prenten, tekeningen, olieverfschilderijen en aquarellen van deze kunstenaar te bekijken. 
Wilt u een dagje naar Brugge? Vanuit uw huisje in De Panne bent u met een klein uurtje rijden in deze prachtige stad. Het historische centrum is als middeleeuwse stad opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Brugge is een prachtige stad om uitgebreid te winkelen en om heerlijk te eten en te drinken op een van de gezellige terrasjes. 

Huur een vakantiehuis in De Panne

Geniet van een weekendje weg of een korte vakantie aan de Belgische Kust en huur een vakantiehuis in De Panne. Verheug u op een heerlijke tijd bij onze zuiderburen! 

  •