Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis De-Panne

Geniet van een heerlijke vakantie aan de Belgische kust en huur een vakantiehuis in De Panne. De Panne is een badplaats in de Belgische provincie West-Vlaanderen. Het is de meest westelijke plaats in België en de meest zuidelijke aan de Belgische kust.

Lees meer over West-Vlaanderen

3 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
België
West-Vlaanderen
De-Panne
filters verwijderen
Luxe groepsaccommodatie voor 20 tot 24 personen in de bruisende badpla...
8, 9
8, 9
25 beoordelingen
1317
weekend va.
o.b.v. 12 personen
495
weekend va.
o.b.v. 6 personen
Groepsaccommodatie voor 20 tot 24 personen in de Belgische kustplaats...
7, 8
7, 8
20 beoordelingen
1376
weekend va.
o.b.v. 12 personen

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag
De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.
Pas uw zoekcriteria aan
Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.
Een weekje schuiven
Sommige perioden zijn erg populair.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuis De-Panne

Geniet van een heerlijke vakantie aan de Belgische kust en huur een vakantiehuis in De Panne. De Panne is een badplaats in de Belgische provincie West-Vlaanderen. Het is de meest westelijke plaats in België en de meest zuidelijke aan de Belgische kust.

Als strandliefhebber wilt u natuurlijk elk jaar op vakantie aan de kust. Heerlijk genieten van zon, zee en strand. Handdoekje neerleggen, je goed insmeren en een lekkere duik nemen! Of u nu van een korte vakantie geniet of een lange vakantie. Zeker is dat u een vakantiehuis in De Panne in België gaat waarderen. Snel vanuit uw vakantiehuis het strand op, zonder dat u elke dag weer met de fiets of auto naar de duinovergang moet rijden. Gelukkig hoeft dat niet bij een vakantiehuis in De Panne, want die staan allemaal dichtbij het strand.

De omgeving van De Panne

De Panne is een van de meest zuidwestelijk gelegen badplaatsen van België dichtbij de grens met Frankrijk. Het ligt pal aan de Noordzee en hier kunt u genieten van de duin, zee en strand. Het is een breed strand van ongeveer 450m. De Panne is omringt door natuurgebieden. Zo is er in het oosten van De Panne de Houtsaegerduinen en het Kerkepannebos en in het westen Natuurreservaat De Westhoek. In deze natuurgebieden is het heerlijk wandelen. Er is voldoende te doen in de omgeving van De Panne. Denk aan leuke uitjes met de kinderen, familie en/of groep als het even geen strandweer is.

 

Vakantiehuis in De Panne huren?

De Panne is al vele jaren een toeristische trekpleister in België, dit komt  hoofdzakelijk door de mooie ligging aan de kust. Vanuit uw vakantiehuis aan zee in De Panne kunt u lekker zwemmen en zonnen in de zee en op het strand. Met uw kinderen kunt u een bezoek brengen aan Plopsaland, dit is een leuk themapark voor het hele gezin. U kunt ook een dagje naar Frankrijk want De Panne is namelijk gelegen tegen de Franse grens. Wilt u een mooie stad bezoeken? Dan moet uw zeker een bezoek aan Brugge brengen, dit is één van de mooiste steden van België. Kortom, vanuit uw vakantiehuis in De Panne kunt u alle kanten op! Niet uw ideale vakantiehuis kunnen vinden? Kijk dan eens voor een vakantiehuis in Blankenberge of elders in West Vlaanderen.

 

Hoeveel vakantiehuizen zijn er beschikbaar in De Panne?

In De Panne hebben we meer dan 5 vakantiehuizen in ons aanbod. Bekijk al onze vakantiehuizen in De Panne België. Selectuur uw gewenste datum en kijk of er nog vakantiehuizen beschikbaar zijn.

Welke type vakantieverblijven zijn er te vinden in De Panne?

U vindt appartementen met uitzicht op zee en groepsaccommodaties. Deze vakantieverblijven worden verhuurt door particuliere huiseigenaren. De appartementen zijn beschikbaar vanaf 2 tot 9 personen. In de groepsaccommodaties kunt u tot 24 personen huren.

Welke activiteiten zijn er in de omgeving van De Panne?

Met een vakantiehuis in de Panne hoeft u zich geen moment te vervelen. Om en nabij zijn voldoende activiteiten voor jong en oud. Voor uw gezin en dan vooral voor uw kinderen is er genoeg pret.

 • Een dagje naar Plopsaland De Panne is een heel leuk uitje. Dit themapark is van Studio 100 en het park is dus ook gebaseerd op alle tv-programma’s van Studio 100 zoals Kabouter Plop en Samsom & Gert. Het park beschikt over ruim 50 attracties, waarvan de meeste familieattracties zijn. In het park vinden optredens plaats van kinderhelden als Samsom & Gert en Kabouter Plop. Neem uw kinderen een dag mee naar Plopsaland en laat ze kennismaken met hun helden van televisie.
 • Voor mooie kunst raad ik u aan om een bezoek te brengen aan Museum Paul Delvaux in Sint-Idesbald. In dit museum staat het werk van Paul Delvaux centraal, zo zie je van allerlei prenten, tekeningen, olies en aquarellen. Ook zijn er verschillende objecten gezien die Paul Delvaux gebruikt heeft bij zijn schilderijen. In een videozaal kunt u interviews, commentaren en een overzicht van zijn werk zien.
 • Dagje Brugge? Vanuit De Panne bent u met een klein uurtje rijden in de prachtige stad Brugge. Dit is de grootste stad en tevens de hoofdstad van de provincie West-Vlaanderen. Het historisch centrum is als middeleeuwse stad opgenomen op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Dit centrum is haast een museum op zich met prachtige ouwe gebouwen zoals het Belfort en de stadshallen. Ook beschikt Brugge over meerdere musea zoals het Groeningemuseum en het Stadhuis. Verder is Brugge een prachtige stad om lekker te winkelen en om heerlijk te eten en te drinken op één van de gezellige terrasjes.

Welke voorzieningen zijn er op het strand van De Panne?

Het strand van De Panne is uitstekend geschikt voor families met divers vermaak voor kinderen. Het strand is goed breed, zodat u tijdens drukke dagen toch uw eigen plekje kunt vinden. Bij eb is het strand bijna 450m breed en worden de stranden dagelijks opgeruimd. Daarnaast is het strand ook groot genoeg voor strandactiviteiten. Hieronder een lijst van voorzieningen op het strand:

 • Ideale plek voor strandzeilers, surfers en kiters
 • Mooie duinovergangen waar u uw auto achter op diverse parkeerplaatsen kwijt kunt
 • Reddingsbrigade is op zomerse dagen aanwezig en zomerse dagen buiten het seizoen om
 • EHBO post
 • Strandpaviljoenen en strandtenten
 • Oriëntatiepalen, zodat u uw kinderen kunt aangeven welke paal in de gaten gehouden moet worden
 • Sanitaire voorzieningen, zoals douches en toiletten
 • Verhuur van strandaccessoires. Denk aan surfmateriaal, strandstoelen en windschermen.

 

Mogen er honden op het strand van De Panne?

Helaas is uw trouwe viervoeter niet welkom op het strand van De Panne tijdens het zomerseizoen. Buiten het seizoen om mogen er wel honden op het strand komen. Wilt u wel tijdens het zomerseizoen met uw hond naar het strand? Kijk dan eens op het strand bij het Canadezenplein of bij het strand Leopold I Esplanade.

 

Wat heeft De Panne in de aanbieding voor natuurliefhebbers?

Voor natuurliefhebbers is een vakantiehuis in De Panne zeker aan te bevelen. Natuurlijk beschikt De Panne over prachtige stranden en duinen waar u mooie wandelingen kunt maken. In De Panne zijn meerdere natuurreservaten gelegen waar u telkens weer verrast zult worden door de diverse natuur. Het Westhoekreservaat, opgericht in 1957, is het oudste natuurreservaat van Vlaanderen. Zeereep-, loop- en paraboolduinen, duinpannen, grijze en blonde duinen, duingraslanden en kalkmoerassen zorgen voor het levendige landschap. Verder is dit gebied populair om de archeologische resten uit de IJzertijd tot de Middeleeuwen.

 

Waar kun je heerlijk wandelen en fietsen in De Panne?

Ontdek al dit moois en wandel over één van de mooie wandelroutes die er zijn uitgezet. Het Oosthoekreservaat is een klein gebied bestaande uit duin- en bosgebied. Dit gebied kenmerkt zich door de grote variatie, zo ga je van kale stuifduinen, mosvlakten en duingraslanden tot Bloemrijk struweel, bos en vochtig grasland. Via de goede wandelpaden kunt u al deze diversiteit van dichtbij bewonderen. Het Calmeynbos is een prachtig bos met een oppervlakte van 66 hectare. Het Calmeynbos beschikt over diverse soorten planten en dieren. Zo biedt het bos broeimogelijkheden aan bosvogels zoals de wielewaal en verschillende soorten spechten. Dit bos is bij uitstek geschikt om lekker in te wandelen, te fietsen, te mountainbiken of per paard te bezoeken. De vele paden en wegen maken het voor uw makkelijk om het gebied te ontdekken op uw favoriete manier.