Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis Zuid-Limburg

Het ontspannen vakantiegevoel is pas echt compleet als u helemaal afgezonderd bent van anderen en in alle rust kunt relaxen. Een rustig weekje weg met uw gezin om helemaal tot rust te komen in Limburg. Even aan de dagelijkse drukte ontsnappen en genieten van quality time, een boek lezen en het gevoel van helemaal niks te hoeven doen. Heerlijk!

Lees meer over Zuid-Limburg

113 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Nederland
Zuid-Limburg
filters verwijderen
Prachtig gelegen 2 persoons appartement in een woonboerderij in Valken...
9, 9
9, 9
19 beoordelingen
330
weekend va.
o.b.v. 2 personen
Prachtig 4 persoons boerderij-appartement in Mechelen - Zuid-Limburg
9, 1
9, 1
36 beoordelingen
342
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Prachtig 8 persoons vakantiehuis in het dorp Rimburg in Zuid-Limburg
9, 4
9, 4
35 beoordelingen
595
weekend va.
o.b.v. 6 personen
Gezellige 4 persoons vakantiehuis in idyllische boerderij in Zuid-Limb...
8, 6
8, 6
69 beoordelingen
202
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Leuk en gezellig 2 persoons vakantiehuis op bungalowpark Schin op Geul...
8, 5
8, 5
110 beoordelingen
214
weekend va.
o.b.v. 2 personen
Luxe 4 persoons vakantiehuis gelegen op prachtig vakantiepark in Zuid-...
8, 8
8, 8
36 beoordelingen
379
336
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Leuke vakantiewoning voor 12 personen
9, 1
Leuke vakantiewoning voor 12 personen
Nederland › Limburg › Valkenburg
9, 1
92 beoordelingen
876
weekend va.
o.b.v. 12 personen
Prachtig gelegen 8 persoons vakantiehuis in Zuid-Limburg
9, 7
9, 7
6 beoordelingen
624
weekend va.
o.b.v. 6 personen
Een 4 persoons chalet in het mooie wereld van Zuid-Limburg!
8, 6
8, 6
24 beoordelingen
472
396
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Leuke 4 persoons bungalow op het mooi gelegen bungalowpark Schin op Ge...
8, 6
8, 6
173 beoordelingen
266
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuis Zuid-Limburg

Het ontspannen vakantiegevoel is pas echt compleet als u helemaal afgezonderd bent van anderen en in alle rust kunt relaxen. Een rustig weekje weg met uw gezin om helemaal tot rust te komen in Limburg. Even aan de dagelijkse drukte ontsnappen en genieten van quality time, een boek lezen en het gevoel van helemaal niks te hoeven doen. Heerlijk!

Wie denkt aan een vakantiebestemming net even anders dan anders komt al snel bij Limburg terecht. Vele mensen denken bij Limburg vaak aan glooiende heuvels, de typerende zwart-witte vakwerkhuisjes, de zachte G van het zuidelijke accent en échte Limburgse vlaai. Het is daar vaak net een paar graden warmer, het lijkt net of de inwoners een andere taal spreken vanwege de zachte G en de glooiende landschappen doen denken aan een plek ver van huis.

De Limburgse vlaai

Natuurlijk is de vlaai niet bourgondisch, maar genieten doen we er wel van! Wie het over Limburg heeft, heeft het natuurlijk over de vlaai. Drankje erbij? Dan wordt er direct gedacht aan een lekker wijntje of een lekker speciaalbiertje op de vele terrasjes in oude en historische steden, zoals Valkenburg, Maastricht en Arcen.

Een vakantiehuis huren in Zuid-Limburg

Geniet van uniek en bijzonder Limburg. Combineer het met een vakantiehuisje in Limburg om meer uit je vakantie te halen! Heerlijkehuisjes.nl heeft een groot aanbod van vakantiehuizen die zeker voldoen aan uw wensen. Denk aan een vakantiehuis in Maastricht, Schin op Geul of in Valkenburg. Gaat u er spontaan een weekendje tussenuit? Bekijk dan ons aanbod last-minute huisjes in Limburg

Welke vakantiehuisjes in Zuid-Limburg vindt u op heerlijkehuisjes.nl?

Genieten in het Limburgse Heuvelland, midden in de natuur, vanuit een karakteristiek vakantiehuis klinkt toch fantastisch? De provincie telt talrijke bijzondere vakantieonderkomens geschikt voor het hele gezin, de hele familie of vriendengroep. Bespreek met elkaar de vakantieplannen en blok een weekend, midweek of weekje af in uw agenda. Een paar dagen quality time met uw geliefden of gewoon even onthaasten is toch wat iedereen soms even nodig heeft? Bekijk vakantiehuizen in Zuid-Limburg of in het noorden van de provincie.

Een unieke vakantie-ervaring beleven? Bent u het zat om ieder jaar maar weer naar dezelfde vakantiebestemming te gaan of iedere keer weer datzelfde type verblijf. Kies voor wat anders dan de ‘normale’ vakanties en kijk eens verder naar wat er eigenlijk nog meer mogelijk is. Uniciteit, dat is waar u naar op zoek bent. Een andere omgeving, een ander verblijf en misschien ook wel de rust en ruimte om eens even helemaal uit te pakken! Waar u dan al snel terecht komt is een particulier vakantiehuis. Deze vakantiehuizen zijn privégelegen vaak net buiten drukke gebieden en steden. Op deze manier kunt u optimaal genieten van de rust en privacy en heeft u de tijd voor uzelf. Ook zijn de vakantiehuizen vaak voorzien van een grote, ruime tuin en bieden het nodige comfort. Wilt u zich niet helemaal afzonderen? Dan gaat u er toch een dagje (of meer) op uit om de omgeving te verkennen. Limburg barst van de activiteiten en er is een hoop moois te zien waar alle leeftijden zich in interesseren.

Waarom kiezen voor een vakantiehuisje in Limburg?

Niets leuker dan het uitzoeken van de vakantiebestemming. Waar gaan we dit jaar heen? Limburg. Een mooie provincie in het Zuiden des lands. Een populaire bestemming voor vakantievierders die graag in de natuur zijn, willen fietsen of cultureel op stap willen. Hier heeft heerlijkehuisjes.nl op ingespeeld met een groot aanbod van vakantiehuisjes in Limburg. Of u nu vakantiehuisjes in Zuid-Limburg of Noord-Limburg zoekt. Wij hebben het allebei!

Waar staat Zuid-Limburg bekend om?

Limburg wordt doorkruist door de Maas en is daardoor onder te verdelen in Noord- en Zuid-Limburg. Beide een wereld van verschil. Waar het landschap van Noord-Limburg vrijwel vlak is, is het landschap in Zuid-Limburg heuvelachtig. Bekende regio’s in het noorden zijn De Peel, natuurgebieden De Groote Peel en het Nationaalpark De Maasduinen. Voor een dagje eropuit zijn deze natuurgebieden zeker de moeite waard om doorheen te fietsen of om een mooie wandeling te maken. Juist op zoek naar iets actiefs? Bekijk dan de attractieparken Toverland, Klimpark Fun Forest of Fun Beach eens.

Wat is een bekende bezienswaardigheid in Zuid-Limburg?

In Zuid-Limburg bereik je het hoogste punt van Nederland. Waar? Op het drielandenpunt in Vaals. Het meest zuidelijke plekje waarbij Duitsland, Nederland en België. Waar vroeger ook nog een ander land te zien was, namelijk Moresnet. Een ministaatje dat na de Eerste Wereldoorlog als neutraalgebied werd aangeduid in verband met de grenscorrecties tussen Duitsland en België.

Hoe groot is het aanbod vakantiehuizen in Zuid-Limburg?

Opzoek naar een vakantiehuis in het zuidelijkste stukje van Nederland? Bekijk onze 115 vakantiehuizen. Er zit vast iets voor u tussen om heerlijk te genieten van Zuid-Limburg!