8, 0
Goed
13 beoordelingen

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Mooi vakantiepark 500 meter van het strand in Nieuwvliet-Bad.

  • Strand op 500m
  • WiFi inclusief
  • Receptie
15 vakantiehuizen
weekend va.
298
232
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (15)

Beach Resort Nieuwvliet-Bad in Nieuwvliet

Op de grens van het Zeeuws landschap en de mooie Zeeuwse duinen, ligt Beach Resort Nieuwvliet-Bad. Het vakantiepark is nog in aanbouw, maar is nu al een heerlijke plek aan de Zeeuwse kust. Ga lekker ravotten aan het strand, wandelen door het aangrenzede natuurgebied, of maak een mooie fietstocht langs de prachtige Zeeuwse kust. In de omgeving zijn een tal van gezellige en leuke plaatsen. Neem eens een kijkje in Sluis of Cadzand. Of rijd eens over de Belgische grens naar de mooie badplaats Knokke. Voor alle dagelijkse boodschappen kunt u prima in het gezellige vissersdorp Breskens terecht. Kom en geniet!

Bijzonderheden

- In verband met onderhoudswerkzaamheden is het zwembad op Beach Resort Nieuwvliet-Bad gesloten vanaf maandag 12 december tot en met vrijdag 16 december 2022.

- Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en de hoofdboeker dient minimaal 21 jaar oud te zijn.

- Het park behoudt het recht om ter plaatse een borg te vragen tussen de EUR 50 en EUR 500 per persoon. Deze borg is afhankelijk van de groepssamenstelling. Houd hier rekening mee bij het maken van de reservering.

Vrijetijdsmogelijkheden
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Fietsen
Surfen
Zwemmen

Faciliteiten

Beach Resort Nieuwvliet Bad is nog in aanbouw. Vanaf september 2018 starten we met de bouw van de centrumvoorzieningen. Tot die tijd doen wij er alles aan om u toch van alle gemakken te voorzien. Zo zal Koos Konijn het park op dinsdag en zaterdag bezoeken in de schoolvakanties, is er een broodjesservice en kunt u gebruikmaken van de faciliteiten van Noordzee Residence Cadzand-Bad (circa 3,5 km rijden) en alle faciliteiten van park Zeebad (op circa 9 km rijden).

Het zwembad is op basis van reservering en bied het volgende:
• 1225 m2 waterpret, met 500 m2 wateroppervlakte
• Drie zwembaden en een spraypark
• Drie glijbanen, voor alle leeftijden: Aquasmash, Tube-Tube, SpeedSlide

 

Parkvoorzieningen
Mini-markt
Restaurant
Animatie in hoogseizoen
Subtropisch zwemparadijs
Speeltuin
Midgetgolf
Overdekt zwembad
Centraal internetpunt
Oplaadpunt elektrische auto
Fietsverhuur

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij het strand
Nabij dorp
In de duinen
Nabij viswater
Aan zee
Afstanden
Strand: 500m
Supermarkt: 4000m
Restaurant: 500m
Dorp/stadcentrum: 500m