Breeduyn Village

Heerlijk uitwaaien vanuit een luxe vakantiehuis aan de Belgische kust vanaf Breeduyn Village.
200m van het strand
Duingebied
Gratis WiFi
weekend v.a.
411
o.b.v. 4 personen
breeduyn-village - Basisafbeelding
7, 9
Goed
122 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
breeduyn-village - Vakantiepark
breeduyn-village - Vakantiepark
breeduyn-village - Vakantiepark
Bekijk 17 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (5)

Breeduyn Village in Bredene

Heerlijk uitwaaien aan de het uitgestrekte strand van de Belgische Noordzeekust? Dat doet u het best vanuit één van de vrijstaande luxe villa's op Breeduyn Village op slechts vijf minuten loopafstand van het strand! Deze splinternieuwe villa's beschikken allemaal over gratis WiFi en zijn modern ingericht. De directe omgeving leent zich perfect voor de mooiste wandelingen over het strand, door de duinen en door de bossen. In de buurt van het vakantiepark zit een Golfbaan. De bekende badplaats Oostende ligt op een klein halfuur rijden van Bredene. Trakteer jezelf op de promenade op een lekker zakje Vlaamse friet, neem een kijkje bij Fort Napoleon en ontdek de gezellige winkeltjes in de overdekte winkelpassage. Door de vele speel- en attractieparken in de nabije omgeving is een verblijf met het gezin een echte aanrader!

Bijzonderheden

  • Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en de hoofdboeker dient minimaal 21 jaar oud te zijn.
  • Het park behoudt het recht om ter plaatse een borg te vragen tussen de EUR 50 en EUR 500 per persoon. Deze borg is afhankelijk van de groepssamenstelling. Houd hier rekening mee bij het maken van de reservering.
  • Het interieur/ exterieur van deze vakantiehuizen kan onderling verschillen.
  • Vakantiepark Breeduyn Village is een park in aanbouw. Het park doet er alles aan om de eventuele overlast tot een minimum te beperken.
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Fietsen
Tennis
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen
U wordt van harte welkom geheten op Breeduyn Village door de vriendelijke medewerkers van de receptie. Voor al uw vragen over bijvoorbeeld de mooiste wandel- en fietsroutes kunt u hier terecht. Ook aan de kinderen is gedacht. Op het park zijn meerdere speeltuintjes aanwezig met meerdere speeltoestellen en een speelschip. Uw elektrische auto kunt u opladen bij één van de daarvoor aangewezen oplaadpunten.

Parkvoorzieningen
Wasserette
Speeltuin

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij het strand
Nabij bos
In de duinen
Nabij viswater
Aan zee
Afstanden
Strand: 200m