8, 2
Zeer goed
52 beoordelingen

Breeduyn Village

Heerlijk uitwaaien vanuit een luxe vakantiehuis aan de Belgische kust vanaf Breeduyn Village.

  • 200m van het strand
  • Duingebied
  • Gratis WiFi
5 vakantiehuizen
weekend va.
318
253
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (5)

Breeduyn Village in Bredene

Heerlijk uitwaaien aan de het uitgestrekte strand van de Belgische Noordzeekust? Dat doet u het best vanuit één van de vrijstaande luxe villa's op Breeduyn Village op slechts vijf minuten loopafstand van het strand! Deze splinternieuwe villa's beschikken allemaal over gratis WiFi en zijn modern ingericht. De directe omgeving leent zich perfect voor de mooiste wandelingen over het strand, door de duinen en door de bossen. De bekende badplaats Oostende ligt op een klein halfuur rijden van Bredene. Trakteer jezelf op de promenade op een lekker zakje Vlaamse friet, neem een kijkje bij Fort Napoleon en ontdek de gezellige winkeltjes in de overdekte winkelpassage. Door de vele speel- en attractieparken in de nabije omgeving is een verblijf met het gezin een echte aanrader!

Bijzonderheden

- Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en de hoofdboeker dient minimaal 21 jaar oud te zijn.

- Het interieur/ exterieur van deze vakantiehuizen kan onderling verschillen.

- Vakantiepark Breeduyn Village is een park in aanbouw. Het park doet er alles aan om de eventuele overlast tot een minimum te beperken.

Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Fietsen
Surfen
Voetbal
Duiken
Tennis
Waterskiën
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen
U wordt van harte welkom geheten op Breeduyn Village door de vriendelijke medewerkers van de receptie. Voor al uw vragen over bijvoorbeeld de mooiste wandel- en fietsroutes kunt u hier terecht. Ook aan de kinderen is gedacht. Op het park zijn meedere speeltuintjes aanwezig. Uw elektrische auto kunt u opladen bij één van de daarvoor aangewezen oplaadpunten.

Parkvoorzieningen
Wasserette
Speeltuin

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij het strand
Nabij bos
Nabij dorp
In de duinen
Nabij viswater
Op een familiepark
Aan zee
Afstanden
Strand: 200m
Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×