Buitengoed Erve Raewyck

Vakantiepark aan de rand van de Duitse grens nabij Hardenberg voor een heerlijke vakantie met uw hond.
Speciaal voor honden
In het Vechtdal
Nabij Duitsland
weekend v.a.
554
522
o.b.v. 4 personen
buitengoed-erve-raewyck - Basisafbeelding
buitengoed-erve-raewyck - Vakantiepark
buitengoed-erve-raewyck - Vakantiepark
buitengoed-erve-raewyck - Vakantiepark
Bekijk 21 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (5)

Buitengoed Erve Raewyck in Radewijk

Het vakantiepark Erve Raewyck is een nieuw park op de grens van Nederland en Duitsland. Het park is uiterst geschikt voor een vakantie met uw hond. Zo zijn er op dit park verschillende faciliteiten voor uw hond, van een snuffeltuin, graaftuin tot aan een zwemvijver speciaal voor honden. Aan de Nederlands kant van het park bevindt zich het groene Vechtdal en net over de grens in Duitsland vindt u de groene provincie Grafschaft Bentheim. Vanwege deze ligging is dit de perfect plek voor natuurliefhebbers. Vanaf het park zijn er dan ook diverse wandel en fietsroutes bereikbaar. De steden Coevorden, Emmen en Hoogeveen zijn dichtbij gelegen en perfect om een dagje te shoppen. U kunt ook met het gezin een bezoekje brengen aan Attractiepark Slagharen, Plopsa Indoor Coevorden of Attractiepark Drouwenerzand. Ook de dierentuin Wildlands in Emmen is gemakkelijk te bereiken!

Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Wandelen
Fietsen

Faciliteiten

Hondenparadijs
Het hondenparadijs is heel bijzonder op dit vakantiepark. Dit is een maar liefst 4.000 vierkante meter speeltuin voor de honden met onder andere een speeltuin, snuffeltuin, graaftuin en een zwemvijver speciaal voor honden. Het is mogelijk om dit zelfstandig te ontdekken of indien gewenst onder begeleiding van de aanwezige hondenschool. Er zijn op het vakantiepark verschillende watertappunten en hondentoiletten aanwezig.

Activiteiten
De Plaza biedt een scala aan activiteiten waaraan hondeneigenaren kunnen deelnemen tijdens hun vakantie. Of het nu gaat om ontspannen in de snuffeltuin of gezamenlijk actief bezig zijn op de balwerpbaan, het aanbod staat garant voor een plezierige vakantie waar honden meer dan welkom zijn.

De honden Plaza is niet alleen ideaal voor individuele hondenbezitters, maar ook voor groepen zoals rasverenigingen en hondensportclubs. Met faciliteiten zoals groepsaccommodatie, vergaderzalen en een overdekte trainingshal, is het eenvoudig om trainingsweekenden te organiseren.

Eten & drinken
Op het park vindt u een gezellig restaurant met een heerlijk terras waar u terecht kunt voor een kopje koffie, diverse lunchgerechten, een borrel, een plate of een heerlijke diner. Er wordt gewerkt met dagverse, veelal seizoens- en streekgebonden producten. Er is ook een kleine winkel met onder andere diverse streekproducten.

 

Parkvoorzieningen
Restaurant
Vuurwerkarm

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij bos
Afstanden
Meer: 19.9 km
Supermarkt: 9.4 km
Restaurant: 0 km
Dorp/stadcentrum: 9.9 km