Buitengoed Erve Raewyck

Vakantiepark aan de rand van de Duitse grens nabij Hardenberg voor een heerlijke vakantie met uw hond.

  • Speciaal voor honden
  • In het Vechtdal
  • Nabij Duitsland
5 vakantiehuizen
weekend va.
468
439
o.b.v. 4 personen
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (5)

Buitengoed Erve Raewyck in Radewijk

Het vakantiepark Erve Raewyck is een nieuw park op de grens van Nederland en Duitsland. Het park is uiterst geschikt voor een vakantie met uw hond. Zo zijn er op dit park verschillende faciliteiten voor uw hond, van een snuffeltuin, graaftuin en snuitgolfbaan tot aan een zwemvijver speciaal voor honden. Aan de Nederlands kant van het park bevindt zich het groene Vechtdal en net over de grens in Duitsland vindt u de groene provincie Grafschaft Bentheim. Vanwege deze ligging is dit de perfect plek voor natuurliefhebbers. Vanaf het park zijn er dan ook diverse wandel en fietsroutes bereikbaar. De steden Coevorden, Emmen en Hoogeveen zijn dichtbij gelegen en perfect om een dagje te shoppen. U kunt ook met het gezin een bezoekje brengen aan Attractiepark Slagharen, Plopsa Indoor Coevorden of Attractiepark Drouwenerzand. Ook de dierentuin Wildlands in Emmen is gemakkelijk te bereiken!

Bijzonderheden

Het vakantiepark is in aanbouw. Naar verwachting zal het restaurant in de zomer van 2022 open gaan en het Plaza vanaf oktober 2022. Het kan mogelijk zijn dat u tijdens uw verblijf enige hinder ondervindt van de bouwwerkzaamheden. Uiteraard doet het vakantiepark er alles aan om de overlast tot een minumum te beperken.

Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Wandelen
Fietsen

Faciliteiten

Honden 
Het Prins Plaza is heel bijzonder op dit vakantiepark. Dit is een maar liefst 4.000 vierkante meter speeltuin voor de honden met onder andere een speeltuin, snuffeltuin, graaftuin, snuitgolfbaan en een zwemvijver speciaal voor honden. Ook is er nog een terrein met een bootcamp parcours. Het is mogelijk om dit zelfstandig te ontdekken of indien gewenst onder begeleiding van de aanwezige hondenschool. Er zijn op het vakantiepark verschillende watertappunten en hondentoiletten aanwezig.

Eten & drinken
Op het park vindt u een gezellig restaurant met een heerlijke terras waar u terecht kunt voor een kopje koffie, diverse lunchgerechten, een borrel, een plate of een heerlijke diner. Er wordt gewerkt met dagverse, veelal seizoens- en streekgebonden producten. Er is ook een kleine winkel met onder andere diverse streekproducten.

Kinderen
Er is een speeltuin voor de kinderen aanwezig. 

Parkvoorzieningen
Restaurant
Speeltuin

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Rustig gelegen
Nabij bos
Nabij een stad