Buitenplaats Gerner

Dit vakantiepark in het Vechtdal is centraal gelegen en dé vakantiebestemming voor fietsers en wandelaars.
Hartje Vechtdal
Fietsen en wandelen
Overdekt zwembad
weekend v.a.
341
315
o.b.v. 2 personen
buitenplaats-gerner - Basisafbeelding
8, 3
Zeer goed
296 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
buitenplaats-gerner - Vakantiepark
buitenplaats-gerner - Vakantiepark
buitenplaats-gerner - Vakantiepark
Bekijk 17 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (12)

Buitenplaats Gerner in Dalfsen

Buitenplaats Gerner is gelegen aan de rand van het bos en de landerijen net buiten Dalfsen, ver weg van het drukke stadsleven. Dalfsen is een pittoreske plaats gelegen aan de rivier De Vecht. Op 17km afstand ligt de Hanzestad Zwolle. Ook de Hanzesteden Kampen en Hattem liggen binnen een straal van 30km. Buitenplaats Gerner is gelegen in het Vechtdal, een omgeving met oude bossen, glooiende heidevelden, landgoederen en oude saksische boerderijen. Het Vechtdal nodigt uit om heerlijke wandel en fietstochten te maken. Voor de kinderen mag een bezoek aan Attractiepark Slagharen, Wildlands Adventure Zoo Emmen of het in 2010 geopende Plopsa indoor Coevorden niet ontbreken. Op het park vindt u een overdekt zwembad, restaurant, een fitnesscentrum en twee speelvijvers. Op 500m van het park bevindt zich een groot openbaar openluchtzwembad. Buitenplaats Gerner is de perfecte uitvalsbasis voor leuke uitstapjes, maar ook de plek om heerlijk tot rust te komen.

Bijzonderheden

  • Het interieur / exterieur van deze vakantiewoningen kan onderling verschillen. 
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Wandelen
Tafeltennis
Fietsen
Fitness
Tennis
Golf
Zwemmen
Squash

Faciliteiten

Algemeen
Tijdens uw vakantie kunt u helemaal gratis en voor niets op de hoogte blijven van het wereldnieuws, email uitwisselen met vrienden en familie, foto's van uw vakantie op Buitenplaats Gerner direct online zetten en nog veel meer.  In ieder vakantiehuis is een WiFi verbinding mogelijk. In de kiosk bij de receptie is een assortiment aan kinderspeelgoed opgenomen. Ook zijn er diverse leuke spelletjes zoals Risk, Rummicub en bingo bij de receptie verkrijgbaar. 

Verhuur
Voor de fietsliefhebber zijn er fietsen te huur. Fietsen met versnellingen, mountainbikes maar er zijn ook elektrische fietsen te huur. Ook aan de kleine gast is gedacht. Zo zijn er diverse skelters en kinderzitjes te huur. Voor meer informatie over de mooie plaatsen in de omgeving van Dalfsen, Ommen en Zwolle kunt u terecht bij de receptie. Er liggen diverse fietsroutes en kaarten voor u klaar.

Sport en Spel
Vlakbij de receptie vindt u een speeltuin waar uw kinderen veilig en naar hartelust kunnen spelen. Verspreid op het park zijn nog diverse kleine speeltuintjes te vinden met een zandbak of wipkip. Naast de sportstudio bevindt zich een groot sportveld waar gevoetbald kan worden. Ook zijn er twee vijvers op het park. 

Zwemmen
Heerlijk zwemmen in het overdekte zwembad op het park. Als gast van Buitenplaats Gerner maakt u zeven dagen per week gratis gebruik van het overdekte zwembad. Bent u meer een liefhebber van zwemmen in open water? Op 8km afstand van Buitenplaats Gerner vindt u de Wythmenerplas, een mooi, in de bossen gelegen natuurlijk water met zandstrand.

Wandelbos en vijver
Voor de actieve families is er in het aangrenzende bos een leuke doewandeling uitgezet. Aan de hand van de verhalen van Bas & Hazel, de eekhoorns, gaan de kinderen op zoek naar sporen, dieren en blaadjes. Een gezellige, leuke en leerzame wandeling. Op het vakantiepark bevinden zich ook twee speelvijvers waar u naar hartelust gebruik van kunt maken als parkgast. 

Parkvoorzieningen
Mini-markt
Wasserette
Speeltuin
Tennisbaan
Sportveld
Overdekt zwembad
Speelbos

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij bos
Nabij viswater
Op een camping
Afstanden
Meer: 8000m
Supermarkt: 1000m
Restaurant: 100m
Dorp/stadcentrum: 500m