Buitenplaats Holten - Aan de Holterberg

Wanneer je van rust en ruimte houdt, is Buitenplaats Holten wat je zoekt!
Rust en ruimte
Aan het water
Sallandse Heuvelrug
weekend v.a.
422
387
o.b.v. 4 personen
buitenplaats-holten - Basisafbeelding
7, 9
Goed
72 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
buitenplaats-holten - Vakantiepark
buitenplaats-holten - Vakantiepark
buitenplaats-holten - Vakantiepark
Bekijk 11 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (17)

Buitenplaats Holten - Aan de Holterberg in Rijssen

Op een schitterend en uniek stukje Nederland ligt Buitenplaats Holten. Dit vakantiepark ligt namelijk aan de voet van de Holterberg te midden van uniek natuurschoon. De zeldzame korhoenders en kemphanen komen nog steeds voor op de Holterberg. De kernwaarden Rust, Natuur en Ruimte van de omgeving, zijn allen terug te vinden op Buitenplaats Holten. Alle chalets zijn dan ook gebouwd aan het water en liggen op grote kavels waardoor privacy gewaarborgd is.

Bijzonderheden

  • Let op: Buitenplaats Holten is een park in aanbouw, er worden woningen gebouwd en wegen aangelegd, dit duurt in ieder geval tot 18 mei 2024.
  • U kunt als gast van Buitenplaats Holten gebruik maken van de faciliteiten van het nabij gelegen Vakantiepark Mölke.

 

Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Wandelen
Fietsen
Golf

Faciliteiten

Buitenplaats Holten is een vakantiepark welke gericht is op de natuur- en rustzoeker. Dit betekent dat er vrijwel geen algemene parkfaciliteiten zijn. Wel is er voor de allerkleinsten een leuk speeltuintje met glijbaantje, schommel en een klimrek. Tevens heeft Buitenplaats Holten een heerlijk buitenzwembad. en een kinderboerderij.

Gasten van Buitenplaats Holten mogen gebruik maken van de faciliteiten van het nabij gelegen Vakantiepark Mölke. Hieronder leest u meer over de faciliteiten op Vakantiepark Mölke:

Algemeen
Op vakantiepark Mölke heeft u alles bij de hand! Haal de hoognodige producten in de kleine supermarkt op het park. Beschikt uw vakantiewoning niet over een eigen wasmachine? Geen probleem! Op het park bevindt zich een wasserette. U kunt het thuisfront op de hoogte houden van uw fantastische vakantie via de internetverbinding bij het centrumgebouw, het restaurant en de snackbar.

Horeca
Het Dinercafé is modern en sfeervol ingericht. U kunt hier terecht voor een kop koffie, drankje, een heerlijke lunch, diner of een lekkere pannenkoek. Er heerst een gezellige, ongedwongen sfeer. Kom volledig tot rust bij de haard onder het genot van een goede wijn. En als het lekker weer is, kunt u neerstrijken op het terras aan de Regge.

Vakantiepark Mölke is een echt familiepark! Het Dinercafé is dan ook bij uitstek geschikt voor families en gezinnen. Het restraurant biedt verschillende faciliteiten om een etentje met de kids soepel te laten verlopen. Zo is de binnenspeeltuin direct naast het restaurant gelegen en bevindt zich naast het terras een omheinde speeltuin, is er een feestelijke menukaart voor de kids samengesteld, zijn er vrolijke kleurplaten en voldoende potloden aanwezig, heeft u de beschikking over kinderstoelen, kunt u kinderbedjes reserveren en zijn er faciliteiten om uw baby te verschonen.

Voor een lekkere snack of een afhaalmenu kunt u terecht bij de BigSnackCorner op het park.

Sport en spel
Een all-weather sportveld, voetbalkooi, tennisbaan, een bowlingbaan en een boogschietbaan. Mindervalide gasten kunnen door een speciale deur het all-weather sportveld betreden zodat zij ook lekker mee kunnen doen! Ook zijn er op het vakantiepark leuke visstekjes ingericht voor de visliefhebber.

Kinderen
Ook aan de kinderen wordt er volop aandacht besteed. Tijdens schoolvakanties is er een enthousiast animatieteam op het park aanwezig die veel leuke activiteiten organiseren. Daarnaast is er een grote overdekte speeltuin, diverse buitenspeeltoestellen en een air trampoline.

Zwemmen
Uren zwemplezier in het verwarmde buitenzwembad op het park. Gedurende de hete zomermaanden kunt u een verfrissende duik nemen in het riviertje de Regge. Hier vindt u ook een leuk aangelegd strandje.

Huren
Extra leuk om de omgeving te ontdekken! Op het vakantiepark kunt u fietsen, skelters, kano's en fluisterbootjes huren. Daarnaast kunt u ook bedlinnen, handdoekenpakketten, keukenlinnenpakketten, kinderbeden en kinderstoelen huren. 

Parkvoorzieningen
Speeltuin
Openluchtzwembad
Centraal internetpunt
Vuurwerkarm

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij bos
Aan het water
Nabij viswater
Afstanden
Supermarkt: 2km
Restaurant: 1km
Dorp/stadcentrum: 1km