Bungalowpark De Katjeskelder

Bungalowpark De Katjeskelder is een prachtige vakantiepark in Noord-Brabant. Dit vakantiepark met binnenzwembad en veel faciliteiten staat garant voor een onvergetelijke vakantie!
Scooterverhuur
In de bossen
Koos Kids Club
weekend v.a.
284
o.b.v. 4 personen
bungalowpark-de-katjeskelder - Basisafbeelding
7, 9
Goed
234 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
bungalowpark-de-katjeskelder - Vakantiepark
bungalowpark-de-katjeskelder - Vakantiepark
bungalowpark-de-katjeskelder - Vakantiepark
Bekijk 7 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (12)

Bungalowpark De Katjeskelder in Oosterhout

Bungalowpark De Katjeskelder staat gegarandeerd voor een onvergetelijke vakantie! Naast de prachtige ligging midden in de bossen beschikt dit vakantiepark over veel faciliteiten. Uw kinderen genieten van de vele speeltoestellen of komen gezellig naar de Koos Kids Club. Bij slecht weer kan er heerlijk gezwommen worden in het binnen zwembad. Voor een hapje en een drankje hoeft u het park niet af. Bent u echter nieuwsgierig naar de omgeving? Het is mogelijk om een scooter te huren en er op uit te trekken. 

Bijzonderheden

  • Het interieur / exterieur van de vakantiehuizen kan onderling verschillen van de foto's op de website.
  • Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en de hoofdboeker dient minimaal 21 jaar oud te zijn.
  • Als bij aankomst blijkt dat het reisgezelschap geen gezin vormt, kan het park ter plaatse een extra groepenborg van EUR 500 per persoon in rekening brengen.
  • In verband met onderhoudswerkzaamheden is het zwembad op De Katjeskelder gesloten van maandag 6 januari 2025 tot en met zondag 19 januari 2025.
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Wandelen
Midgetgolf
Tafeltennis
Fietsen
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen
Tijdens uw vakantie er zeker van zijn dat u geen moment mist van de voetbalwedstrijden? In het café is er voor u eredivisie live aanwezig. Voor de vergeten boodschappen kunt u terecht in de supermarkt gelegen op het vakantiepark. Tevens is het mogelijk fietsen of e-choppers te huren om de prachtige omgeving te ontdekken. Verder is er een wasserette en winkel/kadoshop. 

Zwemmen
Bij zowel slecht als mooi weer kunt u genieten van het zwembad op Bungalowpark De Katjeskelder. Bij regen komt u lekker warm zwemmen in het overdekte zwembad met waterglijbaan. Ook aan de kleintjes is gedacht met een peuter/kleuterbad. Schijnt de zon? Dan kunt u een verkoelende duik nemen in het buitenbad. 

Sport en spel
Samen met uw kinderen kunt u zich uren vermaken op Bungalowpark De Katjeskelder. Komen bowlen op de bowlingbaan, midgetgolfen, poolbiljarten of tafeltennissen. Verder zijn er diverse speeltuinen aanwezig, sport- en speelvelden en een trampoline. Er is een activiteitenhonk aanwezig of kom naar de Koos Kids Club. Bent u golfliefhebber? In de nabije omgeving van het vakantiepark is een golfbaan gelegen. 

Horeca
Heeft u de hele dag genoten van het vakantiepark of de omgeving en heeft u geen zin meer om te koken? Geniet van heerlijke gerechten in het (á la carte) restaurant en laat uzelf daar verwennen. Voor een snelle snack kunt u terecht in de snackbar, vervolgens drinkt u een drankje in het eetcafé / bar als het alweer avond wordt.

Parkvoorzieningen
Mini-markt
Restaurant
Kiosk
Wasserette
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin
Openluchtzwembad
Midgetgolf
Sportveld
Café/Bar
Overdekt zwembad
Trampoline
Bowlingbaan

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
In het bos
Afstanden
Supermarkt: 100m
Restaurant: 100m
Dorp/stadcentrum: 3.5km