7, 3
Goed
46 beoordelingen

Bungalowpark Hoge Hexel

Geniet van rust en ruimte op bungalowpark Hoge Hexel nabij het Sallandse Heuvelrug in het Twentse landschap

  • Sallandse Heuvelrug
  • Overdekt zwembad
  • Binnenspeeltuin
6 vakantiehuizen
weekend va.
288
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (6)

Bungalowpark Hoge Hexel in Hoge Hexel

Het gemoedelijke en het kleinschalige bungalowpark Hoge Hexel ligt midden in het prachtige Twentse landschap. Op maar een paar kilometer afstand van Nijverdal en de Sallandse Heuvelrug.  Het park beschikt over vrijstaande vakantiewoningen die, afhankelijk van het type, geschikt zijn voor vier, zes, acht en veertien personen. Bij een verblijf op het bungalowpark kunt u gebruik maken van verschillende faciliteiten, zoals een overdekt zwembad, een recreatieplas met een strandje, diverse sportvelden, een indoor speeltuin, diverse buitenspeeltuinen en een visvijver. In de schoolvakanties is er een recreatieteam aanwezig om de kinderen een onvergetelijke tijd te bezorgen. Het bungalowpark biedt de mogelijkheid om allerlei soorten fietsen te huren. Op deze manier kan iedereen, jong en oud, optimaal genieten van de natuur en het prachtige landschap. U bevindt zich dicht bij de Duitse grens dus ook een oversteek naar onze ‘buren’ is aan te raden. Voor familievakanties in een rustige omgeving de perfecte locatie!

Bijzonderheden

- De faciliteiten op dit vakantiepark zijn op zondag gesloten. 

Vrijetijdsmogelijkheden
Vissen
Paardrijden
Wandelen
Fietsen
Voetbal
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen:
Op het bungalowpark hoeft niemand zich te vervelen. Op het park kunnen verschillende soorten fietsen worden gehuurd, van kinderfiets en moederfiets tot elektrische fietsen, mountainbikes en skelters.

Sport en spel:
Met diverse sportvelden waaronder een beachvolleybalveld kan ook de sportieve gast zijn hart ophalen. Kinderen kunnen in de schoolvakanties vermaakt worden door een recreatieteam die voor iedere leeftijden leuke activiteiten hebben. Bent u een visser? Neem dan uw hengel mee, op het park is een visvijver aanwezig.

Zwemmen:
Met mooi weer kan er bij de speel- en zwemvijver uren gespeeld en genoten worden. Uitgerust met leuke speeltoestellen en een strandje is het voor het hele gezin goed vertoeven. Slecht weer of geen zin aan strand? Er is een mooi overdekte zwembad aanwezig met onder andere een 20 meter bad, peuterbad, grote stoomcabine, glijbaan en een waterval.

Spelen:
Er is een binnenspeeltuin aanwezig waar naar hartenlust kan gespeeld en geravot worden. Buiten zijn er op het vakantiepark meerdere speeltuinen waar kinderen kunnen klimmen en klauteren.

Eten en drinken:
Het innerlijke mens kan gevoed worden in de horecagelegenheid waar u terecht kunt voor een fijne kop koffie of thee. In het restaurant kan genoten worden van een heerlijk diner. Daarnaast is er een snackbar aanwezig op het park waar gekozen kan worden tussen afhalen of eten in de kantine.

Parkvoorzieningen
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin
Tafeltennis
Sportveld
Recreatieplas
Overdekt zwembad
Weekendrestaurant

Locatie

Ligging
Op het platteland
Op een vakantiepark
In het bos
Rustig gelegen
Nabij bos
Nabij dorp
Nabij viswater
Op een familiepark
Nabij een stad
Aan viswater
Afstanden
Supermarkt: 4800m
Restaurant: 100m
Dorp/stadcentrum: 2700m
Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×