Bungalowpark Hoogersmilde

Mooi kleinschalig vakantiepark nabij Drents-Friese Wold.
Natuurpark
Rust
Snel internet
weekend va.
332
o.b.v. 4 personen
bungalowpark-hoogersmilde - Basisafbeelding
9, 2
Heerlijk
157 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
bungalowpark-hoogersmilde - Vakantiepark
bungalowpark-hoogersmilde - Vakantiepark
bungalowpark-hoogersmilde - Vakantiepark
Bekijk 9 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (5)

Bungalowpark Hoogersmilde in Hoogersmilde

Aan de rand van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold, ligt Bungalowpark Hoogersmilde. Een klein vakantiepark met een geheel eigen karakter. Vanaf het vakantiepark zit u zo in de prachtige Drentse natuur. Er zijn in totaal dertig houten Finse bungalows en vier Amerikaanse Loghomes. Alle vakantiehuizen zijn vrijstaand en hebben een royale tuin die overloopt in de natuur. Een fantastische plek voor een heerlijke vakantie in Drenthe!

Bijzonderheden

- De vakantiehuizen op Bungalowpark Hoogersmilde beschikken allen over gratis glasvezel WiFi met eigen modem. U heeft dus supersnelle internet tot uw beschikking!

- In de periode van 1 november tot en met 28 februari worden de kosten van elektra, bij een verblijf langer dan een week, naar verbruik verrekend na aftrek van EUR 40 per week normaal verbruik wat standaard in de huurprijs is opgenomen. 

Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Vissen
Paardrijden
Wandelen
Fietsen
Zwemmen

Faciliteiten

Bij de fietsenwinkel in het dorp kunt u (elektrische) fietsen huren. Deze kunnen eventueel gehaald en gebracht worden. Bovendien kent het park een broodjesservice aan huis.

De gasten van de vakantiewoningen kunnen gratis gebruik maken van de zwemvijver met zandstrand op het tegenover ons park gelegen Vakantiepark Drentse Weelde. Wegens werkzaamheden zal Vakantiepark Drentse Weelde het hele jaar 2023 gesloten zijn. Gebruik van de zwemplas met zandstrand is op eigen risico.

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Rustig gelegen
Nabij bos
Nabij heide
Nabij dorp
Op een familiepark
Afstanden
Meer: 2000m
Supermarkt: 1500m
Restaurant: 500m
Dorp/stadcentrum: 1500m