8, 1
Zeer goed
92 beoordelingen

Bungalowpark Hoogersmilde

Mooi kleinschalig vakantiepark nabij Drents-Friese Wold.

  • Natuurpark
  • Rust
  • Snel internet
3 vakantiehuizen
weekend va.
233
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (3)

Bungalowpark Hoogersmilde in Hoogersmilde

Aan de rand van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold, ligt Bungalowpark Hoogersmilde. Een klein vakantiepark met een geheel eigen karakter. Vanaf het vakantiepark zit u zo in de prachtige Drentse natuur. Er zijn in totaal dertig houten Finse bungalows en vier Amerikaanse Loghomes. Alle vakantiehuizen zijn vrijstaand en hebben een royale tuin die overloopt in de natuur. Een fantastische plek voor een heerlijke vakantie in Drenthe!

Bijzonderheden

- De vakantiehuizen op Bungalowpark Hoogersmilde beschikken allen over gratis glasvezel WiFi met eigen modem. U heeft dus supersnelle internet tot uw beschikking!

- In de perioden kerst en oud & nieuw 2020 zijn de accommodaties alleen te boeken van maandag 21-12-2020 t/m 28-12-2020 en van maandag 28-12-2020 t/m 04-01-2021.

- In de periode van 1 november tot en met 28 februari worden de kosten van elektra, bij een verblijf langer dan een week, naar verbruik verrekend na aftrek van EUR 35 per week normaal verbruik wat standaard in de huurprijs is opgenomen. 

Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Vissen
Paardrijden
Wandelen
Fietsen
Zwemmen

Faciliteiten

Bij de receptie kunt u fietsen, ATB's, Tandems of E-Bikes huren. Ook kunt u hier alle benodigde informatie krijgen van de omgeving en het park. Uw was kunt u tegen vergoeding wassen in de aanwezige wasserette en er is op het park een broodjesservice aanwezig.

Tegenover Bungalowpark Hoogersmilde is een camping gelegen met een restaurant, pizzeria, snackbar en vele andere voorzieningen. Als gast van Bungalowpark Hoogersmilde mag u gratis gebruikmaken van alle voorzieningen op de camping, waaronder een prachtige zwemplas! De camping is gesloten van oktober tot april.

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Rustig gelegen
Nabij bos
Nabij heide
Nabij dorp
Op een familiepark
Afstanden
Meer: 2000m
Supermarkt: 1500m
Restaurant: 500m
Dorp/stadcentrum: 1500m
Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×