Bungalowpark Landsrade

Prachtig gelegen vakantiepark in Zuid Limburg
Prachtig heuvelland
Rust en comfort
Bosrijke omgeving
weekend va.
482
o.b.v. 4 personen
bungalowpark-landsrade - Basisafbeelding
7, 3
Goed
146 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
bungalowpark-landsrade - Vakantiepark
bungalowpark-landsrade - Vakantiepark
bungalowpark-landsrade - Vakantiepark
Bekijk 10 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (13)

Bungalowpark Landsrade in Gulpen

Bungalowpark Landsrade bevindt zich in het uiterste van Zuid-Limburg, waar het land vol ligt met leuke dorpjes. Daarnaast ligt het in het prachtige gebied van de Limburgse heuvelland. Een super uitgangspunt voor uw vakantie! Voor diverse accommodaties, vrijstaande bungalows, geschakelde vakantie woningen of groep accommodaties zit u bij bungalowpark Landsrade aan het juiste adres. U kunt groep accommodaties huren tot wel 22 personen. Landsrade is een zeer mooi en rustiek bungalowpark waar u van uw rust en ruimte kunt genieten. Een park dat omgeven is door bomen en weiden. Eén woord: GENIETEN!

Bijzonderheden

  • De foto met het biljart is genomen in een gezamenlijke ruimte welke voor alle gasten van Bungalowpark Landsrade is bedoeld.
Vrijetijdsmogelijkheden
Vissen
Paardrijden
Biljart
Wandelen
Tafeltennis
Voetbal
Tennis
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Rust en ruimte staan voorop op Bungalowpark Landsrade, maar u kunt ook gebruikmaken van de diverse faciliteiten. Sla bijvoorbeeld een balletje op de tennisbaan, speel met mooi weer tafelvoetbal of poolbiljart. Ook kunt u altijd een fiets huren om vervolgens de omgeving de verkennen!

Met de kids
Houdt u van actief doen en- of bent u met uw kinderen? Dan biedt het familiepark vele sportfaciliteiten, zoals een tennisbaan, kinderspeelplaats, tafeltennistafels en een voetbalveldje. Tevens kunt U een frisse duik nemen in het subtropisch zwemparadijs Mosaqua. Wanneer u dus met uw kinderen op vakantie bent, is daar zeker over nagedacht bij bungalowpark Landsrade. Er is bijvoorbeeld ook een speeltuin met zandbak en er zijn verschillende dieren op het park te zien. Landsrade bevindt zich in een bosrijke omgeving waar u en uw kinderen zich geen moment hoeven te vervelen!

 

Parkvoorzieningen
Kinderboerderij
Wasserette
Speeltuin
Tennisbaan
Tafeltennis

Locatie

Ligging
Op het platteland
Op een vakantiepark
Rustig gelegen
Nabij bos
Nabij dorp
Afstanden
Supermarkt: 2km
Dorp/stadcentrum: 4km
Uitgaanscentrum: 20km
Luchthaven: 30km