8, 1
Zeer goed
296 beoordelingen

Bungalowpark Schin op Geul

Laat je verrassen door het prachtige heuvellandschap van Zuid-Limburg! Bungalowpark Schin op Geul ligt op een unieke locatie en biedt vertier voor zowel jong als oud.

  • Gratis WiFi
  • Prachtig landschap
  • Veel faciliteiten
8 vakantiehuizen
weekend va.
168
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (8)

Bungalowpark Schin op Geul in Walem

Het prachtige landschap van Zuid-Limburg bezorgt iedereen hét ultieme vakantiegevoel dat u zoekt. U verblijft midden in het karakteristieke Limburgse Heuvelland met schitterende uitzichten. Gaat u graag van de natuur genieten, dan kunt u uw ogen uitkijken van de natuur. Wanneer u in de ochtend uw gordijnen opent ziet u meteen het prachtige landschap! Op het park is voor zowel u als uw kinderen genoeg te doen. Het park beschikt over een indoor speeltuin, bowlingbanen, een tennisbaan en sportvelden. Kortom, leuk voor u en uw kind(eren). Daarnaast kunt u in het restaurant op het bungalowpark terecht voor een hapje of een drankje. Ook kunt u steengrillen voor een avondje. Het park is een perfecte uitvalbasis voor vele leuke dagjes uit.

Bijzonderheden

- Het interieur / exterieur van deze vakantiehuizen kan onderling verschillen. 

- Bungalowpark Schin op Geul is een autovrij park. U kunt op aankomst- en vertrekdagen uw auto in- en uitladen bij de bungalow. Gedurende uw verdere verblijf op het park kunt u uw auto parkeren op de centrale parkeerplaats nabij de receptie en centrumvoorzieningen. 

- Bungalowpark Schin op Geul is gelegen in een heuvelachtig gebied. Hierdoor kunnen er op het park zich relatief steile wegen bevinden.

- Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en de hoofdboeker dient minimaal 21 jaar oud te zijn.

- Bent u er in de zomermaanden en neemt u graag een frisse duik? Als gast van het bungalowpark kunt u bij de receptie met 50% korting entree kaartjes kopen voor het subtropisch zwembad Mosaqua in Gulpen.

Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Vissen
Paardrijden
Biljart
Wandelen
Midgetgolf
Tafeltennis
Fietsen
Voetbal
Tennis
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Horeca en verhuur
Genieten van een hapje eten met een bijbehorend drankje bij het restaurant op het park. Heeft u liever pizza? Ook is er een pizzaria aanwezig voor uw ideale pizza. Op het park is het mogelijk om fietsen te huren, scooters, een barbecue of een steengrill. 

Sport en spel
U kunt een wedstrijdje bowlen op de bowlingbaan, buitenspelen in de speeltuin, op de speelveldjes, het voetbalveld of op het basketbalveld. Daarnaast beschikt het park over een tennisbaan en tafeltennistafels. Bent u er in de zomermaanden en neemt u graag een frisse duik? Als gast van het bungalowpark kunt u bij de receptie met 50% korting entree kaartjes kopen voor het subtropisch zwembad Mosaqua in Gulpen. 

Kinderen
Tevens is er een indoor-speeltuin waar kinderen tot maximaal 12 jaar kunnen klimmen, klauteren en ravotten. In de zomervakantie is er een recreatie/animatie team aanwezig en worden er allerlei activiteiten voor de kinderen georganiseerd. 

Parkvoorzieningen
Restaurant
Wasserette
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin
Tennisbaan
Tafeltennis
Sportveld
Café/Bar
Weekendrestaurant
Trampoline
Bowlingbaan
Centraal internetpunt

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij bos
Nabij dorp
Op een familiepark
Nabij een stad
Afstanden
Supermarkt: 1km
Restaurant: 500m
Dorp/stadcentrum: 1km
Uitgaanscentrum: 3km
Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×