Bungalowpark Schin op Geul

Laat je verrassen door het prachtige heuvellandschap van Zuid-Limburg! Bungalowpark Schin op Geul ligt op een unieke locatie en biedt vertier voor zowel jong als oud.
Heuvellandschap
Buitenactiviteiten
Steden nabij
weekend v.a.
238
o.b.v. 2 personen
bungalowpark-schin-op-geul - Basisafbeelding
8, 2
Zeer goed
434 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
bungalowpark-schin-op-geul - Vakantiepark
bungalowpark-schin-op-geul - Vakantiepark
bungalowpark-schin-op-geul - Vakantiepark
Bekijk 9 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (6)

Bungalowpark Schin op Geul in Walem

Het prachtige landschap van Zuid-Limburg bezorgt iedereen hét ultieme vakantiegevoel dat u zoekt. U verblijft midden in het karakteristieke Limburgse Heuvelland met schitterende uitzichten. Gaat u graag van de natuur genieten, dan kunt u uw ogen uitkijken van de natuur. Wanneer u in de ochtend uw gordijnen opent ziet u meteen het prachtige landschap! Op het park is voor zowel u als uw kinderen genoeg te doen. Het park beschikt over een indoor speeltuin, bowlingbanen, een tennisbaan en sportvelden. Kortom, leuk voor u en uw kind(eren). Daarnaast kunt u in het restaurant op het bungalowpark terecht voor een hapje of een drankje. Het park is een perfecte uitvalbasis voor vele leuke dagjes uit.

Bijzonderheden

  • Het interieur / exterieur van deze vakantiehuizen kan onderling verschillen.
  • Bungalowpark Schin op Geul is een autovrij park. U kunt op aankomst- en vertrekdagen uw auto in- en uitladen bij de bungalow. Gedurende uw verdere verblijf op het park kunt u uw auto parkeren op de centrale parkeerplaats nabij de receptie en centrumvoorzieningen.
  • Bungalowpark Schin op Geul is gelegen in een heuvelachtig gebied. Hierdoor kunnen er op het park zich relatief steile wegen bevinden.
  • Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en de hoofdboeker dient minimaal 21 jaar oud te zijn.
  • Het park behoudt het recht om ter plaatse een borg te vragen tussen de EUR 50 en EUR 500 per persoon. Deze borg is afhankelijk van de groepssamenstelling. Houd hier rekening mee bij het maken van de reservering.
  • Bent u er in de zomermaanden en neemt u graag een frisse duik? Als gast van het bungalowpark kunt u bij de receptie met 50% korting entree kaartjes kopen voor het subtropisch zwembad Mosaqua in Gulpen.
  • In de winterperiode werkt het park aan verbeteringen op het vakantiepark en aan de accommodaties. Zij stellen alles in het werk de overlast tot een minimum te beperken.
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Tafeltennis
Fietsen
Tennis
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Horeca en verhuur
Genieten van een hapje eten met een bijbehorend drankje bij het restaurant op het park. Op het park is het mogelijk om fietsen te huren, scooters of een barbecue.

Sport en spel
U kunt een wedstrijdje bowlen op de bowlingbaan, buitenspelen in de speeltuin, op de speelveldjes, het voetbalveld of op het basketbalveld. Daarnaast beschikt het park over een tennisbaan en tafeltennistafels. Bent u er in de zomermaanden en neemt u graag een frisse duik? Als gast van het bungalowpark kunt u bij de receptie met 50% korting entree kaartjes kopen voor het subtropisch zwembad Mosaqua in Gulpen. 

Kinderen
Tevens is er een indoor-speeltuin waar kinderen tot maximaal 12 jaar kunnen klimmen, klauteren en ravotten. Het animatieteam is alleen in de zomermaanden aanwezig.

Parkvoorzieningen
Restaurant
Wasserette
Speeltuin
Tennisbaan
Sportveld
Café/Bar
Trampoline
Bowlingbaan
Centraal internetpunt

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij bos
Afstanden
Supermarkt: 1km
Restaurant: 500m
Dorp/stadcentrum: 1km