Vakantiepark De Stal

Zeer kindvriendelijk familiepark in Drenthe. Vakantiepark De Stal is een zeer gastvrij vakantiepark en biedt knusse woningen tot grote groepsaccommodaties.
Natuurlijke omgeving
Speeltuinen
Recreatieruimte
weekend v.a.
355
o.b.v. 4 personen
camping-de-stal - Basisafbeelding
8, 1
Zeer goed
311 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
camping-de-stal - Vakantiepark
camping-de-stal - Vakantiepark
camping-de-stal - Vakantiepark
Bekijk 12 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (7)

Vakantiepark De Stal in Drijber

Vakantiepark De Stal is gelegen in de mooie Drentse Hooglanden, dat tevens het hart van Drenthe is. In deze omgeving kunt u onverzadigbaar wandelen en/of fietsen door de prachtige natuurgebieden en kunt u genieten van de rust om u heen. Mede door z’n prachtige ligging heeft u in de omgeving veel mogelijkheden voor een leuk dagje uit. Vakantiepark De Stal bestaat uit verschillende vakantiehuizen en groepsaccommodaties die geschikt zijn voor vier tot 32 personen.

Bijzonderheden

- Wilt u er rekening mee houden dat geluidsapparatuur niet is toegestaan in verband met geluidsoverlast op de camping. 

Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen
Op Vakantiepark De Stal kunt u in de zomerperiode deelnemen aan de barbecue die één maal per week wordt georganiseerd. Op de camping vindt u een wasmachine en tevens kunt u kosteloos gebruik maken van de wifi.

Kinderen
Uw kinderen hoeven zich nooit te vervelen op Vakantiepark De Stal. Zo kunnen zij onder andere spelen met skelters, traptractors en fietsjes. Er is een zandbak, schommel, glijbaan, een klimmuur en zandtoestel met takel aanwezig. Mocht het weer iets minder zijn, dan hebben de kinderen de mogelijkheid om te genieten in de recreatieruimte. Hier kunnen ze onder andere televisie kijken, spelletjes spelen of een leuk tijdschrift/boek lezen.

Sport en spel
Op het park kunt u onder andere een gezellig potje midgetgolfen of jeu-de-boules spelen. Bent u een echt visliefhebber, dan vindt u op loopafstand van de camping een visplaats waar een aanlegsteiger aanwezig is. Wilt u liever op een andere plek vissen? Geen probleem, er is namelijk een visboot aanwezig.

Parkvoorzieningen
Wasserette
Speeltuin
Midgetgolf
Campers toegestaan
Jeu de Boulesbaan

Locatie

Ligging
Op het platteland
Op een vakantiepark
Nabij bos
Nabij viswater
Afstanden
Supermarkt: 5km
Restaurant: 5km
Dorp/stadcentrum: 4km