9, 5
Heerlijk
7 beoordelingen

Camping Si Es An

Heerlijk ontspannen in de prachtige omgeving van het Reestdal landschap op Camping Si-es-an.

  • Gezinscamping
  • Reestdal
  • Animatie
0 vakantiehuizen
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie

Camping Si Es An in Balkbrug

Onbezorgd ontspannen van het mooie Reestdal, dat kan op camping Si-es-an. Na een dagje op pad te zijn geweest bieden de stacaravans voldoende ruimte en comfort voor ontspanning. De ruime plaatsen inclusief terras, tuin en parkeerplek zijn rustig gelegen tegen de bosrand bij Balkbrug. Bij camping Si-es-an staan een aantal kernwaarden centraal. Kenmerkend zijn onder andere de ruim opgezette plaatsen en de gastvrije sfeer. Op steenworpafstand zijn er genoeg mogelijkheden tot inspanning en ontspanning, zo is het de ideale plek voor een veelzijdige vakantie. De mooie vakantieverblijven zijn een fijne uitvalsbasis om dit natuurgebied te ontdekken. Fietsen, cultuur opsnuiven, wandelen, zwemmen, culinair genieten of een dagje pretpark. Niets is onmogelijk en dat allemaal binnen een straal van 50 kilometer. 

Bijzonderheden

Bij een weekendverblijf tot zondagavond 19.00 uur is er een korting van EUR 25. Indien gewenst kunt U dit tijdens het boekproces aangeven bij de "opmerkingen". Wij zullen dit dan handmatig aanpassen op de factuur.

Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Vissen
Kanoën
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Voetbal
Golf
Zwemmen
Extra services
Ontbijt
Lunch
Diner

Faciliteiten

Op camping Si-es-an zijn verschillende faciliteiten aanwezig. Zo vindt u een Brasserie waar u terecht kunt voor ontbijt, lunch en diner. Voor de sportievelingen onder ons is er een sportveld waar voetbal en volleybal gespeeld kan worden. Ook is er voor de kinderen een speeltuin en kunt u bij de receptie kaartjes verkrijgen voor het nabijgelegen zwembad het Heuveltjesbosbad. Mocht u liever de natuur in gaan, er zijn GPS wandelroutes en ander georganiseerde wandelroutes beschikbaar. Ook is er voor de jeugd een animatie- en activiteiten programma.

Parkvoorzieningen
Restaurant
Wasserette
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin
Sportveld
Campers toegestaan
Uitgezette wandelroutes

Locatie

Ligging
In het bos
Nabij bos
Nabij heide
Nabij dorp
Nabij viswater
Op een camping
Aan viswater
Afstanden
Meer: 2000m
Supermarkt: 3000m
Restaurant: 3000 km
Dorp/stadcentrum: 3500m
Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×