Chaletpark De Eeke

Chaletpark De Eeke is een rustig vakantiepark in het Drentse plaatse Schoonoord tegen de Hondsrug.
Bij de Hondsrug
45+ park
Ruime kavels
0
o.b.v. 0 personen
chaletpark-de-eeke - Basisafbeelding
8, 8
Heerlijk
1 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
chaletpark-de-eeke - Vakantiepark
chaletpark-de-eeke - Vakantiepark
chaletpark-de-eeke - Vakantiepark
Bekijk 9 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie

Chaletpark De Eeke in De-Kiel

Opzoek naar rust, ruimte en prachtige natuur? Aan de rand van de boswachterij Sleenerzand en de bekende Hondsrug vindt u dit prachtige chaletpark dat zich heeft gespecialiseerd in een ontspannen vakantie voor 45 plussers. Onverzadigbaar fietsen en wandelen terwijl u de omgeving van dit prachtige natuurgebied ontdekt. Vakantiepark De Eeke biedt ruime kavels met mooie en moderne chalets die u aan niets zal doen ontbreken. 

Bijzonderheden

- Dit betreft een seniorenpark waar rust en natuur voorop staat. Om deze reden is de minimale leeftijd om te boeken 45 jaar. 

Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Wandelen
Fietsen
Zwemmen

Faciliteiten

Stelt u zichzelf eens voor, ’s ochtens wakker worden, u stapt uit uw chalet en hoort niets dan het vrolijke getjilp van de vogels. U stapt op uw fiets om een heerlijk ontbijt uit het dorp te halen. Wanneer u terug gekomen bent, heeft de koffie geprutteld en kunt u zich ongegeneerd uitrekken op uw ruim opgezette kavel. Uw dag kan beginnen!  Op vakantiepark De Eeke zult u niets anders ervaren dan een heerlijke rust in combinatie met een prachtige omgeving en ongekende ruimte. Puur genieten!

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij bos
Afstanden
Supermarkt: 1000m
Restaurant: 1000m
Dorp/stadcentrum: 1000m