Chaletpark Holiday

Chaletpark Holiday is centraal gelegen in Noord-Holland. Het park biedt vele faciliteiten, maar ook de omgeving is de moeite meer dan waard!
Havenstad Den-Oever
Kinderboerderij
Moestuinen
weekend v.a.
391
o.b.v. 4 personen
chaletpark-holiday - Basisafbeelding
7, 0
Voldoende
16 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
chaletpark-holiday - Vakantiepark
chaletpark-holiday - Vakantiepark
chaletpark-holiday - Vakantiepark
Bekijk 8 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (5)

Chaletpark Holiday in Hensbroek

Centraal in de toeristische provincie Noord-Holland, dichtbij Amsterdam, het Noordzeestrand maar ook het IJsselmeer ligt kleinschalig vakantiepark Chaletpark Holiday. Chaletpark Holiday biedt een bonte mix van vast gasten en toeristische verhuurchalet. Direct aan het park ligt het meer De Leijen. Dit meer is ideaal om te zwemmen, varen of te vissen. Het meer staat bekend om zijn grote vissen en is een perfecte locatie om een verfrissende duik te nemen. Chaletpark Holiday is een echt familiepark. Er is onder andere een leuke speeltuin met diverse robuuste speeltoestellenen een pannakooi. 

 
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Zeilen
Wandelen
Fietsen
Tennis
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Sport en spel

Op het park vindt u onder andere een pannaveldje en een tennisbaan. Een leuk voetbalspel waar veel jonge voetballers hun talent hebben ontwikkeld. De robuuste speeltuin is een leuke plek voor de kleine kinderen. Heerlijk aan de waterkant zitten en volledig ontspannen een hengeltje uitgooien? Maak naar hartelust gebruik van het grote vismeer dat Chaletpark Holiday rijk is. Een groot recreatiemeer dat bekend staat om zijn grote vissen. Ook kunt u aan het strandje van dit meer een heerlijke verfrissende duik nemen of lekker relaxen in de zon. 

Parkvoorzieningen
Speeltuin
Tennisbaan
Sportveld
Recreatieplas
Vuurwerkarm

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Aan een meer
Aan het water
Nabij viswater
Aan viswater
Afstanden
Strand: 20km
Meer: 200m
Supermarkt: 3km
Restaurant: 3km
Dorp/stadcentrum: 1km