7, 6
Goed
17 beoordelingen

Chaletpark Holiday

Chaletpark Holiday is centraal gelegen in Noord-Holland. Het park biedt vele faciliteiten, maar ook de omgeving is de moeite meer dan waard!

  • Havenstad Den-Oever
  • Kinderboerderij
  • Moestuinen
5 vakantiehuizen
weekend va.
256
221
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (5)

Chaletpark Holiday Hensbroek

Centraal in de toeristische provincie Noord-Holland, dichtbij Amsterdam, het Noordzeestrand maar ook het IJsselmeer ligt kleinschalig vakantiepark Chaletpark Holiday. Direct aan het park ligt het meer De Leijen. Dit meer is ideaal om te zwemmen, varen of te vissen. Het meer staat bekend om zijn grote vissen en is een perfecte locatie om een verfrissende duik te nemen. Chaletpark Holiday is een echt familiepark. Er is onder andere een leuke speeltuin met diverse robuuste speeltoestellen, een tennisbaan en een pannakooi. Gedurende het hoogseizoen en in de weekenden is de snackbar en de recreatieruimte geopend en worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd!

 
Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Vissen
Kanoën
Zeilen
Wandelen
Fietsen
Surfen
Voetbal
Tennis
Waterskiën
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Horeca
Tijdens het hoogseizoen kunt u gebruik maken van de snackbar. ‘s Avonds geen zin om te koken? U kunt hier heerlijke snacks, goede friet en simpele maar lekkere gerechten bestellen.

Sport en spel
De sportievelingen onder ons zijn op Chaletpark Holiday aan het juiste adres! Zo vindt u op het chaletpark onder andere een pannaveldje. Een leuk voetbalspel waar veel jonge voetballers hun talent hebben ontwikkeld. Slaat u liever een balletje op de baan? U kunt gratis gebruik maken van de tennisbaan. Rackets en tennisballen zijn verkrijgbaar bij de receptie. Heerlijk aan de waterkant zitten en volledig ontspannen een hengeltje uitgooien? Maak naar hartelust gebruik van het grote vismeer dat Chaletpark Holiday rijk is. Een groot recreatiemeer dat bekend staat om zijn grote vissen.

Parkvoorzieningen
Speeltuin
Tennisbaan
Sportveld
Recreatieplas
Weekendrestaurant
Centraal internetpunt

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij het strand
Aan een meer
Nabij dorp
Aan het water
Nabij viswater
Op een familiepark
Aan viswater
Aan vaarwater
Afstanden
Strand: 20km
Meer: 200m
Supermarkt: 3km
Restaurant: 3km
Dorp/stadcentrum: 1km
Uitgaanscentrum: 8km