8, 1
Zeer goed
70 beoordelingen

Chaletpark Kroondomein

Chaletpark Kroondomein ligt direct aan het meer Bovenwijde in hartje Giethoorn en nabij Nationaal Park De Weerribben-Wieden. Alle chalets op dit vakantiepark beschikken over een eigen aanlegsteiger.

  • Direct aan een meer
  • Eigen aanlegsteiger
  • Hartje Giethoorn
8 vakantiehuizen
weekend va.
382
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (8)

Chaletpark Kroondomein Giethoorn

Het gezellige Chaletparkpark Kroondomein is gelegen in het centrum van het authentieke dorpje Giethoorn. Vanuit Giethoorn bent u slechts op een steenworp afstand van prachtige Nationaal Park De Weerribben-Wieden. In Giethoorn geniet u van een gezellige en gemoedelijke sfeer en mooie kleine vaartjes. Het dorp staat daarom ook wel bekend als het "Venetië van het Noorden". Naast bootje varen kunt u er ook prachtige wandelingen en fietstochten maken. Vanuit Giethoorn heeft u meerdere mogelijkheden om leuke dagtochten te maken, steden te bezoeken en/of excursies te doen. Het vakantiepark beschikt over een aantal gezellige chalets die gelegen zijn aan het water en geschikt zijn voor vier tot zes personen.

Bijzonderheden

- De bedden zijn bij aankomst voor u opgemaakt!

- Dit vakantiepark is middenin Giethoorn gelegen, wat betekent dat u niet met uw auto bij het vakantiehuis kunt komen. Er is een parkeerplaats op 300m afstand aanwezig. 

Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Voetbal
Duiken
Waterskiën
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen
Chaletpark Kroondomein is gelegen in een veel groter Natuurdomein namelijk, Giethoorn. De prachtige omgeving opent iedere dag opnieuw uw ogen en laat u de adembenemende natuur ontdekken. Wanneer u zelf in het bezit bent van een bootje kunt u deze bij uw woning plaatsen en anders huurt u een boot bij één van de vele bootverhuurders in het centrum. Op deze manier kunt u stilzwijgend de meren en ongerepte natuur verkennen terwijl u de prachtige watervogels voor uw bootje onderwater ziet duiken. Komt u plots een koe tegen in een van de grachten? Schrik niet, dit is de normaalste zaak in Giethoorn. De dieren zoeken enkel verkoeling op hete zomerdagen. Ook aan het contact met het thuisfront is gedacht. Het vakantiepark biedt een goede internetverbinding waar u als gast gratis gebruik van kunt maken. 

Parkvoorzieningen
Restaurant
Recreatieplas
Centraal internetpunt

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
In het centrum van een dorp
Aan een meer
Rustig gelegen
Aan het water
Op een familiepark
Nabij een stad
Aan viswater
Aan vaarwater
Afstanden
Meer: 50m
Supermarkt: 1km
Restaurant: 100m
Dorp/stadcentrum: 0km
Uitgaanscentrum: 1km
Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×