CharmeCamping & Appartementen De Regge-Vallei

Landelijke camping met uitzicht op de Lemelerberg in het Twentse Den Ham. Een perfecte plek voor rustzoekers en natuurliefhebbers.
weekend v.a.
329
o.b.v. 4 personen
charmecamping-appartementen-de-regge-vallei - Basisafbeelding
9, 0
Heerlijk
1 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
charmecamping-appartementen-de-regge-vallei - Vakantiepark
charmecamping-appartementen-de-regge-vallei - Vakantiepark
charmecamping-appartementen-de-regge-vallei - Vakantiepark
Bekijk 28 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (4)

CharmeCamping & Appartementen De Regge-Vallei in Den-Ham

Deze camping in Den Ham is mooi landelijk gelegen en biedt de bezoeker rust en gemoedelijkheid. De omgeving is afwisselend en vooral heel groen. Ideaal dus om te voet of met de fiets te ontdekken.

Op de camping ligt onder ander andere een aantal vakantie-appartementen. Alle appartementen liggen op de begane grond, en één ervan is aangepast voor mindervaliden. De huisjes zijn comfortabel en praktisch. Het maakt dat deze vakantiewoningen heel geschikt zijn als vakantieverblijf voor senioren.

Rond het kampeerterrein bevinden zich weilanden en bomen. U heeft hier een weids uitzicht, wat zorgt voor een gevoel van vrijheid. Aan de voorkant van de appartementen is een gemeenschappelijk overdekt terras waar u droog en in de schaduw kunt zitten.

Activiteiten in de omgeving
Kanoën
Wandelen
Fietsen
Suppen

Faciliteiten

Algemeen

Op het park bevinden zich onder andere toiletten, douches en een afwasgelegenheid. Er is een seniorentoilet en een seniorendouche aanwezig. Er is op het park ook gelegenheid om ijs, koffie en thee te kopen. Er is een wasmachine en droger, een fietsverhuur en een uitstekend WiFi-netwerk.

Kinderen

Voor de kinderen is er op het park een overdekte speelschuur met ballenbak en reuzenblokken. Ook zijn er allerlei spelletjes en speelgoed aanwezig. Er is zelfs een bibliotheek, waar de kids lekker kunnen zitten lezen als ze dat willen. En natuurlijk is er buiten ook van alles te doen. Er is een speeltuin met trampoline en glijbaan, een voetbalveld, een badmintonveld en een zandbak. Ook zijn er genoeg skelters, fietsjes en stepjes.

Parkvoorzieningen
Kiosk
Wasserette
Speeltuin
Trampoline
Fietsverhuur
Vuurwerkarm

Locatie

Ligging
Op het platteland
Op een camping
Afstanden
Supermarkt: 2.7 km
Restaurant: 3 km
Dorp/stadcentrum: 3.1 km