7, 8
Goed
2 beoordelingen

Duinresort Dunimar

Prachtig Duinresort in de bollenstreek, kleinschalig ingericht met speelfaciliteiten, gelegen in Noordwijkerhout, Zuid-Holland

  • Vlakbij het strand
  • Rust en ruimte
  • Speelfaciliteiten
2 vakantiehuizen
weekend va.
332
286
o.b.v. 4 personen
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (2)

Duinresort Dunimar in Noordwijkerhout

Op Duinresort Dunimar waant u zich in mediterrane sferen. Dit kleinschalige park wordt gekenmerkt door rust en ruimte. Duinresort Dunimar is gelegen in de tulpenbollenstreek in Zuid-Holland in de prachtige plaats Noordwijkerhout. Het resort beschikt over alles wat u nodig heeft. Gaat u voor verse broodje van de minimarkt tijdens uw ontbijt? Of gaat u lekker een hapje eten bij café-restaurant De Ruigenhoek? De kinderen kunnen zich uren vermaken met de verschillende speelfaciliteiten. Zo is er een speeltuin, speelveld en een airtrampoline. Voor een dagje zandkastelen bouwen, zonnebaden of een lange strandwandeling in de avond bezoekt u het nabij gelegen strand. 

Bijzonderheden

- Exterieur en interieur kunnen per vakantieverblijf verschillen.

- Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en de hoofdboeker dient minimaal 21 jaar oud te zijn.

- Het park behoudt het recht om ter plaatse een borg te vragen tussen de EUR 50 en EUR 500 per persoon. Deze borg is afhankelijk van de groepssamenstelling. Houd hier rekening mee bij het maken van de reservering.

- Van 21 maart t/m medio juni 2023 worden er op het park nieuwe vakantiewoningen bijgebouwd. Het is mogelijk dat de bouwwerkzaamheden overdag wat overlast met zich meebrengen. Het park doet er alles aan om dit voor alle gasten tot een minimum te beperken.

- Parkeren is mogelijk op de centrale parkeerplaats. Er zijn geen privé parkeerplaatsen bij de bungalow.

Vrijetijdsmogelijkheden
Wandelen
Fietsen

Faciliteiten

Algemeen 
Afstand tot strand 4.5 km
Minimarkt

Eten & drinken 
Broodjesservice

Sport & spel
(Elektrische) fiets-verhuur
Luchttrampoline
Recreatieprogramma in juli en augustus
Sport- en speelvelden
Tafeltennis
Vismogelijkheden

Parkvoorzieningen
Mini-markt
Speeltuin
Trampoline

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij het strand
Rustig gelegen
Nabij bos
Afstanden
Strand: 4.5 km
Restaurant: 300 m