8, 7
Heerlijk
3 beoordelingen

Kustpark Nieuwpoort

Prachtig kustpark op vijf kilometer van het strand in Nieuwpoort

  • Mooi zwembad
  • Dicht aan zee
  • Restaurant
4 vakantiehuizen
weekend va.
325
o.b.v. 4 personen
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (4)

Kustpark Nieuwpoort in Nieuwpoort

Het prachtige Kustpark Nieuwpoort ligt op vijf kilometer van het strand van Nieuwpoort. Kustpark Nieuwpoort ligt direct aan een grote recreatieplas "De Ijzermonding", waar je kunt zeilen, vissen, kajakken of surfen. Combineer een strandvakantie met een bezoek aan de oude stad Brugge en de attractieparken Plopsaland en Bellewaerde. Flaneer over de gezellige boulevards van badplaatsen als Oostende en Westende met vele leuke winkeltjes, terrasjes en de beste restaurants. Met uitzicht op de zee en het strand geniet je volop van wat het Belgische leven je allemaal te bieden heeft. Kustpark Nieuwpoort heeft zelf een gezellige Taverne waar je een heerlijk hapje kunt eten. Er is een mooi en groot verwarmd zwembad, een trampoline en er is een nieuw avonturen speeltuin. In het vakantieseizoen is er ook een animatieteam aktief die voor jong en oud de leukste dingen verzint. 

Bijzonderheden

- Wanneer u deze woning boekt met een huisdier houdt u er dan rekening mee dat het niet is toegestaan om het huisdier alleen in de woning te laten.

Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Surfen
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen:
Receptie waar u alle informatie over het Kustpark en de omgeving kunt krijgen.
Overal op het park kun je tegen betaling gebruik maken van internet via WiFi.
Wasserette

Zwemmen:
Er is een mooi en verwarmd drie-baden zwembad met super glijbaan

Zwemmen in de nabijgelegen zwembaden:
In de gemeente Westende-Middelkerke is bovendien een prachtig overdekt zwembad met een 25 meter bad, een 60 meter lange glijbaan en verschillende leuke waterattracties voor kleine kinderen. 

Eten en drinken:
Op het vakantiepark is er een snackbar en een gezellige taverne voor een goede maaltijd. Ook is er een kleine supermarkt met een broodjesservice en waar u de meest noodzakelijk boodschappen kunt doen. 

Kinderen en Jeugd:
Er is een nieuw en groot avonturen speeltuin met glijden, schommelen, klauteren en klimmen in de hoofdrol. Dan is er nog de kidsclub waar de kinderen bijeenkomen voor leuke activiteiten van het animatieteam. 

Sport en spel:
Er is een multifunctioneel sprtveld om te volleyballen, basketballen en te voetballen. Ook is er een midgetgolfbaan en een jeu de boulesbaan.

Parkvoorzieningen
Mini-markt
Restaurant
Kiosk
Wasserette
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin
Openluchtzwembad
Midgetgolf
Tafeltennis
Sportveld
Café/Bar
Jeu de Boulesbaan
Centraal internetpunt

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij het strand
Op een familiepark
Nabij een stad
Afstanden
Strand: 5000m
Supermarkt: 500m
Restaurant: 500m
Dorp/stadcentrum: 500m