Landgoed Het Reestdal

Landgoed Het Reestdal is een kleinschalig vakantiepark gelegen net buiten het dorp IJhorst op de grens van Overijssel en Drenthe. 
In de bossen
Rust en ruimte
Pure ontspanning
weekend v.a.
317
o.b.v. 4 personen
landgoed-het-reestdal - Basisafbeelding
8, 3
Zeer goed
86 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
landgoed-het-reestdal - Vakantiepark
landgoed-het-reestdal - Vakantiepark
landgoed-het-reestdal - Vakantiepark
Bekijk 6 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (2)

Landgoed Het Reestdal in IJhorst

Landgoed Het Reestdal ligt net buiten het plaatsje IJhorst dat zich op de grens van Overijssel en Drenthe bevindt. In de prachtige omgeving kunt u heerlijk fietsen en geniet u van de rust en ruimte tussen de bloeiende hooilanden, het wuivende graan, het bos en de heide. Landgoed Het Reestdal is de perfecte uitvalsbasis voor de vakantieganger die van natuur houdt!

Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Tennis
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen
Op het prachtige Landgoed Het Reestdal kunt u ’s ochtends nog de vogeltjes horen fluiten en de ooievaars zien vliegen. Het park straalt dan ook pure rust en ontspanning uit. U kunt als gast gebruik maken van het draadloze internet tegen een kleine vergoeding.

Horeca
Op het landgoed bevindt zich een klein restaurant waar u terecht kunt voor een heerlijke borrel, een lekkere lunch of een snelle snack. De medewerkers van het restaurant staan voor u klaar en maken dan ook graag een praatje met u.

Sport en spel
Landgoed Het Reestdal biedt verschillende mogelijkheden met betrekking tot sport en spel. Zo kunt u een balletje slaan op de mini-golfbaan, een balletje slaan op de tennisbaan of een potje jeu-de-boulen. Daarnaast kunnen visliefhebbers zich uitleven in de goed begroeide visvijver.

Parkvoorzieningen
Restaurant
Midgetgolf
Tennisbaan
Jeu de Boulesbaan
Vuurwerkarm

Locatie

Ligging
Op het platteland
Op een vakantiepark
In het bos
Nabij bos
Nabij viswater
Afstanden
Supermarkt: 4000m
Restaurant: 100m
Dorp/stadcentrum: 4000m