Landgoed 't Borghuis

Vakantiehuizen en groepsaccommodaties op een Landgoed in Twente
Gemoedelijk
Zorgvakanties
Luxe
weekend v.a.
1052
986
o.b.v. 6 personen
landgoed-t-borghuis - Basisafbeelding
8, 0
Goed
1 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
landgoed-t-borghuis - Vakantiepark
landgoed-t-borghuis - Vakantiepark
landgoed-t-borghuis - Vakantiepark
Bekijk 9 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (4)

Landgoed 't Borghuis in Losser

Landgoed ’t Borghuis ligt middenin de bossen vlakbij het toeristische Losser en De Lutte in het Overijsselse Twente. Het prachtige landschap, waar Twente zo bekend om staat, heeft een prachtig wandel- en fietsnet. Al fietsend en wandelend kom je langs zandverstuivingen, dennenbossen, het Dinkeldal, leuke dorpjes en mooie steden. Rust en natuur zijn twee belangrijke sleutelwoorden die u hier kunt vinden. Dat de spreekwoordelijke rust staat voor saai is beslist tegen te spreken. Integendeel zelfs, Losser is een prachtige toeristische gemeente waar een scala van activiteiten in de zomermaanden worden georganiseerd. Vakantiegasten die van terrasjes houden komen zeker in Losser, De Lutte of Oldenzaal aan hun trekken. Op het Landgoed zelf zijn er pony’s, een dierenweide, een overdekte speelruimte met o.a. tafeltennistafels, voetbalspel, airhockey en biljart, een kampvuurplaats, een speelweide met o.a. trampoline, wipwap, schommels, een speelbos met o.a. een stapstenenparcours en skelters, stepjes, een kindertractor waar de kinderen gratis gebruik van mogen maken.

Bijzonderheden

  • De accommodaties op Landgoed 't Borghuis worden niet verhuurd aan jongeren- studentengroepen en in het algemeen niet voor luidruchtige feestjes.
Activiteiten in de omgeving
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Tafeltennis
Fietsen
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Op het Landgoed zijn er pony’s, een dierenweide, een overdekte speelruimte met o.a. tafeltennistafels, voetbalspel, airhockey en biljart, een kampvuurplaats, een speelweide met o.a. trampoline, wipwap, schommels, een speelbos met o.a. een stapstenenparcours en skelters, stepjes, een kindertractor waar de kinderen gratis gebruik van mogen maken.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het huren van duofietsen, e-bikes of mountainbikes

Er is een gratis Wifi netwerk

Parkvoorzieningen
Kinderboerderij
Speeltuin
Sportveld
Ponybaan
Trampoline
Centraal internetpunt

Locatie

Ligging
Op het platteland
Op een vakantiepark
Nabij bos
Afstanden
Supermarkt: 3000m
Restaurant: 500m
Dorp/stadcentrum: 3000m