Landschapscamping De Grimberghoeve

Landschapscamping de Grimberghoeve in Salland
Heerlijk gelegen
Salland
Wellness
weekend v.a.
552
531
o.b.v. 4 personen
landschapscamping-de-grimberghoeve - Basisafbeelding
9, 1
Heerlijk
34 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
landschapscamping-de-grimberghoeve - Vakantiepark
landschapscamping-de-grimberghoeve - Vakantiepark
landschapscamping-de-grimberghoeve - Vakantiepark
Bekijk 11 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (2)

Landschapscamping De Grimberghoeve in Notter

Ontdek een van de mooiste fiets-en wandelgebieden van Nederland. De Reggestreek is gelegen op de grens van Twente en Salland in het groene Overijssel. Daar verscholen tussen de akkerwallen tegen de rand van het Grimbergerbos vindt u Landschapscamping De Grimberghoeve in de bosrijke buurtschap Notter. Landschapscamping De Grimberghoeve is een heerlijk, kleinschalig vakantiepark waar u als rustzoeker 100% tot uw recht komt. Maar ook met de kinderen is dit een fantastische locatie!

Er zijn een tweetal mooie hooibergchalets te huur met een heerlijke sauna of een stoomcabine. Naast deze twee superleuke vakantiehuizen is er aan de andere kant van het terrein ook nog een boerencamping gedeelte met ongeveer 70 kampeerplaatsen. De faciliteiten van dit gedeelte kunnen door u als gast volop gebruikt worden. Op ongeveer 75m afstand van De Grimberghoeve slingert zich het riviertje de Regge door het prachtige landschap. Hier is voor de gasten een kano-aanlegsteiger en een leuk zandstrandje aangelegd.

Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Tafeltennis
Fietsen
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Horeca
Landschapscamping De Grimberghoeve heeft een gezellige kantine waar hapjes en drankjes zijn te verkrijgen. Op vrijdag en zaterdag middag is de snackbar geopend.

Sport en spel
Voor de kinderen is er een kleine kinderboerderij met speeltuintje. Het speeltuintje heeft een trampoline, vogelnestschommel, glijbaantjes en een speelhuisje met zandbakken. Ook is er een zogenaamde digitale speelvloer. Verder kunnen de kinderen gratis gebruikmaken van skelters, steps en rijpony’s. In de vakantieperiodes is er iedere woensdag een springkussen voor urenlang vertier en in het hoogseizoen is er een enthousiast animatieteam aanwezig met een afwisselend programma.

Zwemmen
Op ongeveer 75m afstand van Landschapscamping De Grimberghoeve slingert zich het riviertje de Regge door het prachtige landschap. Hier is voor de gasten een kano-aanlegsteiger en een leuk zandstrandje aangelegd.

Te huur
Er zijn huifkarren en 2 tot tien persoons fietstreinen te huur. Verder kunt u met korting kanovaren, jachtboogschieten of boerenklompgolf spelen. Wat dacht u van een nostalgische tochtje met een solex?

Parkvoorzieningen
Kinderboerderij
Wasserette
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin
Recreatieplas
Café/Bar
Ponybaan
Uitgezette wandelroutes
Trampoline
Wellness mogelijkheden
Jeu de Boulesbaan
Centraal internetpunt

Locatie

Ligging
Op het platteland
Op een vakantiepark
Nabij bos
Nabij viswater
Afstanden
Supermarkt: 2km
Restaurant: 1km
Dorp/stadcentrum: 1km