Minicamping Landbouwlust

Minicamping Landbouwlust in Serooskerke op Walcheren, voor een kindvriendelijke vakantie op de boerderij.
Kindvriendelijk
Boerderijvakantie
Familiepark
week v.a.
541
o.b.v. 4 personen
minicamping-landbouwlust - Basisafbeelding
8, 8
Heerlijk
67 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
minicamping-landbouwlust - Vakantiepark
minicamping-landbouwlust - Vakantiepark
minicamping-landbouwlust - Vakantiepark
Bekijk 17 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (3)

Minicamping Landbouwlust in Serooskerke

De vakantiechalets van Minicamping Landbouwlust in Serooskerke naast Oostkapelle op Walcheren zijn zeer rustig gelegen op het land van een werkende akkerbouwboerderij. Het terrein van de chalets ligt volledig beschut door streekeigen bomen en struiken en zijn comfortabel en netjes ingericht. Doordat de boerderij aan een begroeide binnenweg ligt, met weinig verkeer, bent u dus verzekerd van rust in een groene oase.

Op ongeveer 3km afstand bent u bij het Noordzeestrand en het Veerse Meer waar u behalve lekker zonnen en zwemmen, ook allerlei watersporten kunt beoefenen zoals onder andere surfen, duiken en zeilen. De omgeving, bestaande uit typische dorpjes en mooie plattelandswegen, leent zich uitstekend voor het maken van lange wandel- en fietstochten. Met het huren van dit vakantiechalet op Minicamping Landbouwlust in Serooskerke heeft u gekozen voor een ontspannen vakantie in een rustige en landelijke omgeving met de zee en het strand vlakbij.

Activiteiten in de omgeving
Vissen
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Fietsen
Tennis
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Speeltuin
De speeltuin heeft allerlei klim- en klautermogelijkheden en een glijbaan. Er zijn ook enkele schommels, een duikelrek en een zandbak. Tevens is er wat los materiaal om actief mee bezig te zijn zoals twee voetbaldoeltjes, een mammoet skelter, twee balancebikes en een korfbalpaal.
Tevens staat er een speelhuisje met picknick tafeltje, een tafeltennistafel met toebehoren en hangt er een basketbalring.

Parkvoorzieningen
Wasserette
Speeltuin
Sportveld

Locatie

Ligging
Op het platteland
Op een vakantiepark
Nabij het strand
Nabij bos
Afstanden
Strand: 5000m
Meer: 7000m
Supermarkt: 2000m
Restaurant: 2000m
Dorp/stadcentrum: 2000m