Noordzee Résidence Dishoek

Noordzee Résidence Dishoek in Koudekerke-Dishoek is een kleinschalig resort dat staat voor luxe voor het hele gezin!
Luxe accommodaties
Zee en strand
Historische steden
weekend v.a.
470
o.b.v. 4 personen
noordzee-residence-dishoek-largo - Basisafbeelding
8, 5
Zeer goed
193 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
noordzee-residence-dishoek-largo - Vakantiepark
noordzee-residence-dishoek-largo - Vakantiepark
noordzee-residence-dishoek-largo - Vakantiepark
Bekijk 16 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (6)

Noordzee Résidence Dishoek in Koudekerke-Dishoek

Met het huren van een luxe vakantieappartement op Noordzee Résidence Dishoek in Koudekerke-Dishoek, kiest u voor een luxe en onbezorgde vakantie aan het Noordzeestrand. Het is kleinschalig en intiem opgezet en ligt direct onderaan de duinen zodat u in een mum van tijd op het strand bent. U kunt daar niet alleen watersporten beoefenen maar natuurlijk ook heerlijk wandelen en zonnebaden.

Als gast van dit resort mag u gebruik maken van de gratis sport en animatie activiteiten op Camping Dishoek en heeft u gratis toegang tot het subtropisch zwemparadijs van De Parel in Domburg.

Koudekerke is een gezellig dorp en de korte afstanden naar de naburige dorpen en steden zoals Vlissingen, Biggekerke, Middelberg en Zoutelande maakt het een ideale locatie om er op de fiets op uit te trekken en de mooie omgeving te ontdekken. Wilt u een luxe strandvakantie beleven in Zeeland dan moet u zeker één van de accommodaties op dit nieuwe vakantiepark in Koudekerke-Dishoek huren.

Bijzonderheden

  • Exterieur en interieur kunnen per vakantieverblijf verschillen en mogelijk afwijken van de foto’s.
  • De faciliteiten zijn in de midweken buiten het zomerseizoen gesloten.
  • Als gast van Roompot Noordzee Résidence Dishoek mag u gebruikmaken van de faciliteiten van vakantiepark Hof Domburg. Ook heeft u gratis toegang tot Zwembad De Parel. Dit vakantiepark ligt op ongeveer 20 minuten rijden met de auto.
  • Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en de hoofdboeker dient minimaal 21 jaar oud te zijn.
  • Het park behoudt het recht om ter plaatse een borg te vragen tussen de EUR 50 en EUR 500 per persoon. Deze borg is afhankelijk van de groepssamenstelling. Houd hier rekening mee bij het maken van de reservering.
  • In verband met onderhoudswerkzaamheden is het zwembad op Hof Domburg gesloten van maandag 4 november 2024 tot maandag 11 november 2024. Je bent van harte welkom om te komen zwemmen in het zwembad van Roompot Beach Resort in Kamperland. Dit ligt op ongeveer 25 minuten rijden.
  • De appartementen van Noordzee Résidence Dishoek zijn gelegen aan een openbaar plein. Tot en met eind mei 2024 werkt de gemeente aan een nieuwe indeling van het plein. De gemeente streeft ernaar om de overlast tot een minimum te beperken, maar het kan zijn dat je in sommige gevallen toch enige hinder ervaart.
Activiteiten in de omgeving
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Midgetgolf
Tafeltennis
Fietsen
Fitness
Tennis
Golf
Zwemmen
Squash

Faciliteiten

Als gast van Roompot Noordzee Résidence Dishoek mag u gebruikmaken van de faciliteiten van vakantiepark Hof Domburg. Ook heeft u gratis toegang tot Zwembad De Parel. Dit vakantiepark ligt op ongeveer 20 minuten rijden met de auto.

 

Parkvoorzieningen
Subtropisch zwemparadijs
Uitgezette wandelroutes

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij het strand
Nabij bos
In de duinen
Nabij viswater
Aan zee
Afstanden
Strand: 100m
Meer: 4000m
Supermarkt: 1000m
Restaurant: 100m
Dorp/stadcentrum: 1000m