Oosterscheldepark de Stelhoeve

De prachtige en luxe vakantiehuizen van Recreatiepark De Stelhoeve in Wemeldinge voor een fantastische vakantie met veel duikmogelijkheden.
Familiepark
Duiksport
Luxe
weekend v.a.
325
o.b.v. 2 personen
oosterscheldepark-de-stelhoeve - Basisafbeelding
8, 3
Zeer goed
53 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Bekijk 0 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (4)

Oosterscheldepark de Stelhoeve in Wemeldinge

De vakantiehuizen van Recreatiepark De Stelhoeve in Wemeldinge op Zuid-Beveland in Zeeland zijn stuk voor stuk prachtig!. Deze luxe vakantiehuizen zijn in Zeeuwse stijl gebouwd en elk huis is zeer comfortabel ingericht waardoor het u aan niets zult ontbreken. Met de opzet van de huizen heeft men ervoor gezorgd dat u rust en privacy heeft op dit kleinschalige familiepark.

U bent slechts 50m van de Oosterschelde verwijderd. De Oosterschelde staat garant voor waterpret, prachtige natuur en niet te vergeten: duiken. Het park heeft zelfs een ruimte gecreëerd waar u zich na het duiken kunt afspoelen en waar u uw duikspullen kan ophangen om te drogen. U hoeft enkel de trap van het vakantiepark over de dijk te nemen om bij de eerste duikplek te komen. 50m verderop is er een mogelijkheid om uw persluchtflessen te laten vullen. Al deze voorzieningen nog dichterbij is bijna niet mogelijk!

Wemeldinge is een schilderachtig dorpje waarvan de met leilinden beplante Dorpsstraat is aangewezen als beschermd dorpsgezicht. Er zijn leuke winkels en prima horecavoorzieningen en ook een jachthaven, hier kunt u terecht voor het huren van zeilboten, met of zonder schipper. De omgeving is uitermate geschikt voor het maken van wandelingen en fietstochten, u zult er genieten van de Oosterschelde, de boomgaarden en de weilanden. Niet ver weg vindt u diverse stadjes zoals Kapelle, Goes en Middelburg met voorzieningen als theater, bioscoop, subtropisch zwembad, winkelcentra en gezellige cafeetjes. Op nog geen 5km afstand, bij Goes, vindt u dan ook nog eens een 18 holes golfbaan.

Kortom u zult zich geen moment vervelen in een vakantiehuis op Recreatiepark De Stelhoeve in Wemeldinge.

Activiteiten in de omgeving
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Zeilen
Fietsen
Tennis
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Receptie
De receptie is iedere dag op vaste tijden geopend. In overleg kan er een aangepast aankomst- of vertrekuur plaatsvinden.

Speelweide
Voor de kinderen is er een speelweide van ruim 1 hectare met diverse speelvoorzieningen.

Duikschuur
Deze ruimte is speciaal ingericht voor de duikers zodat zij na de duik, zichzelf en hun spullen kunnen afspoelen en hun uitrusting kunnen laten drogen. De duikschuur bevindt zich vooraan het park, direct naast de dijk en de trap waarmee u direct de dijk op kunt.

Laadpaal elektrische auto
Er zijn vier laadpunten aanwezig om uw elektrische auto op te laden. U kunt ter plaatse bij de laadpaal betalen. 

Parkvoorzieningen
Speeltuin
Sportveld
Oplaadpunt elektrische auto

Locatie

Ligging
Op het platteland
Op een vakantiepark
Aan een meer
Aan het water
Nabij viswater
Afstanden
Strand: 30000m
Meer: 50m
Supermarkt: 1000m
Restaurant: 1000m
Dorp/stadcentrum: 1000m