8, 1
Zeer goed
6 beoordelingen

Parc de IJsselhoeve

Prachtig gelegen vakantiepark vlakbij Rotterdam

  • Aan de IJssel
  • Met zwembad
  • Near Rotterdam
25 vakantiehuizen
weekend va.
318
304
o.b.v. 4 personen
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (25)

Parc de IJsselhoeve in Nieuwerkerk aan den IJssel

Wilt u een heerlijk weekendje weg of een vakantie doorbrengen aan het water? Dan bent u bij Parc de IJsselhoeve aan het juiste adres! Parc de IJsselhoeve is gelegen in Nieuwekerk a/d IJssel waar u kunt genieten van de rust, maar ook zo in steden als Rotterdam en Gouda bent voor een gezellig dagje uit. Het zwembad, de sport- en speelvelden zorgen ervoor dat de kinderen zich niet zullen vervelen. Verder kunt u in de directe omgeving heerlijk fietsen, wandelen of paardrijden door het recreatiegebied Hitland. De steden Rotterdam en Gouda liggen in de buurt van het vakantiepark. In de omgeving zijn er genoeg uitjes mogelijk zoals, Diergaarde Blijdorp, Madurodam en vele musea.

Bijzonderheden

- De uitvoering/inrichting/indeling van de woningen kan onderling verschillen.

- Momenteel vinden er werkzaamheden plaats op Parc de IJsselhoeve. Deze zullen nog tot minimaal begin 2023 duren.

- Het park behoudt het recht ter plaatse een borg te vragen. Dit is afhankelijk van de groepssamenstelling en type accommodatie.

Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Biljart
Wandelen
Fietsen
Surfen
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen:
Op het vakantiepark is er een receptie waar u de meest uiteenlopende informatie en kortingen kunt krijgen, er is een wasserette. Het park ligt aan de Hollandse IJssel, dus voor de hengelaars is er voldoende uitdaging.

Zwemmen:
Op het vakantiepark is er een mooi verwarmd buiten zwembad met een apart peutergedeelte. Er zijn heerlijke ligbedden bij het zwembad.

Kinderen:
Bij het restaurant is er een mooie speeltuin voor de kinderen, vanaf het terras van het restaurant heeft u een prima uitzicht op de spelende kinderen.

Sport en Spel:
Met de sportieve vakantieganger is ook rekening gehouden. Er is een mooi sport- en speelveld met doeltjes. Verder is er een manege waar er in overleg les is te krijgen of u een paard kunt huren. 

Eten en Drinken:
Er is een goed restaurant met een heerlijk terras bij het vakantiepark. Voor de kleine honger of een tussendoortje kunt U terecht bij de snackbar.

Parkvoorzieningen
Restaurant
Wasserette
Speeltuin
Openluchtzwembad
Sportveld
Café/Bar
Weekendrestaurant

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Rustig gelegen
Nabij bos
Nabij dorp
Aan het water
Nabij viswater
Afstanden
Supermarkt: 3000m
Restaurant: 200m
Dorp/stadcentrum: 2000m