Parc de Kievit

Rustgevend familiepark in de bossen met buitenzwembad en tennisbaan. Dé locatie voor uw welverdiende vakantie in Noord-Brabant!
Buitenzwembad
Oplaadpalen
Tennisbanen
weekend v.a.
357
o.b.v. 4 personen
parc-de-kievit - Basisafbeelding
8, 6
Heerlijk
70 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
parc-de-kievit - Vakantiepark
parc-de-kievit - Vakantiepark
parc-de-kievit - Vakantiepark
Bekijk 8 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (12)

Parc de Kievit in Baarle-Nassau

Geniet met volle teugen van de bourgondische cultuur, historische steden en indrukwekkende attracties die Noord-Brabant te bieden heeft. Parc de Kievit is een bosrijk familiepark tegen de Belgische grens net buiten het enclavedorp Baarle-Nassau. Tijdens het hoogseizoen is er een enthousiast animatieteam aanwezig en geniet u met het hele gezin van het verwarmde buitenzwembad. De directe omgeving leent zich uitstekend voor het maken van mooie wandelingen en fietstochten door de afwisselende natuur. Boek nu uw verblijf in één van de comfortabele vakantiehuizen op Parc de Kievit!

Bijzonderheden

  • De verblijfskosten bestaan uit het gebruik van water, gas en elektriciteit. 
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Tennis
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Receptie
De medewerkers van de receptie maken uw graag wegwijs op het park en de rijke omgeving. Voor al uw vragen met betrekking tot uw vakantiehuis, faciliteiten en de bezienswaardigheden en attracties van de regio kunt u hier terecht!

Horeca
Van donderdag tot en met zondag kunt u van 14:00 - 20:30 bourgondische genieten in Brasserie de Kievit. 

Sport en spel
Niemand verveelt zich op Parc de Kievit ook maar een moment! In het hoogseizoen heeft het animatieteam een leuk programma voor u samengesteld en het verwarmde buitenzwembad met speeltuin biedt urenlang vertier. Sportliefhebbers vermaken zich opperbest op de professionele tennisbaan met kunstgras of kunnen gezellig een potje jeu-de-boules of midgetgolf spelen op de daarvoor aangewezen banen. 

Zwemmen 
Het verwarmde buitenzwembad is geopend van midden mei tot midden september. Rondom het zwembad zijn bankjes geplaatst en het zwembad beschikt over eigen douches en toiletten. Het zwembad ligt pal naas het terras van Eetcafé de Kievit. 

MIVA-faciliteiten
Een groot deel van Parc de Kievit is goed gebaanbaar voor mindervalide gasten. Bij veel van de parkvoorzieningen is er rekening gehouden met brede deurposten, korte trappen en/of hellingbanen en aangepaste toiletten. Op de receptie van het park is er EHBO en BHV aanwezig en centraal op het terrein AED. 

Parkvoorzieningen
Restaurant
Wasserette
Animatie in hoogseizoen
Openluchtzwembad
Tennisbaan
Jeu de Boulesbaan
Vuurwerkarm

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij bos
Afstanden
Restaurant: 100m
Dorp/stadcentrum: 3km