Park Drentheland

Aan de rand van Nationaal Park Drents-Friese Wold vindt u Park Drentheland. Een vakantiepark met buitenzwembad, sportvelden en paardenstallen.
Buitenzwembad
Paardenstallen
Sportvelden
weekend va.
377
323
o.b.v. 4 personen
park-drentheland - Basisafbeelding
7, 7
Goed
26 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
park-drentheland - Vakantiepark
park-drentheland - Vakantiepark
park-drentheland - Vakantiepark
Bekijk 13 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (1)

Park Drentheland in Zorgvlied

Park Drentheland is een gezellig en rustig gelegen vakantiepark in Zuid-West Drenthe. Gelegen nabij het prachtige natuurpark Het Drents-Friese Wold, waar u onder andere heerlijk kunt wandelen, fietsen en/of paardrijden. Tevens is het mogelijk om uw eigen paard mee te nemen op vakantie. U kunt uw paard namelijk stallen op de manege waar u ook gebruik kunt maken van de vele paardenfaciliteiten. Park Drentheland beschikt over een aantal leuke vrijstaande vakantiehuizen.

Bijzonderheden

  • Vanaf oktober tot en met april zijn een aantal faciliteiten zoals het restaurant gesloten.
Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Vissen
Paardrijden
Biljart
Wandelen
Midgetgolf
Tafeltennis
Fietsen
Voetbal
Tennis
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen
Op Park Drentheland vindt u voldoende parkeergelegenheden. De parkeerplaatsen zijn verdeeld over het park zodat u niet ver hoeft te lopen. Tevens heeft u de mogelijkheid om bij de receptie kosteloos gebruik te maken van een Wi-Fi netwerk. Huur een fiets bij de fietsenverhuur en ontdek de prachtige omgeving van Drenthe op uw eigen tempo.

Zwemmen
Op Park Drentheland kunt u een heerlijk verfrissende duik nemen in het verwarmde buitenzwembad. Kleinere kinderen kunnen lekker spetteren en spelen in het peuter/kleuterbad. De zwembaden zijn alleen toegankelijk voor gasten en worden enkel tijdens de schoolvakanties verwarmd.

Sport en spel
Op Park Drentheland kunt u tijdens uw vakantie heerlijk sporten. U kunt onder andere een balletje slaan op de all weather tennisbaan of een gezellig potje midgetgolfen op de midgetgolfbaan. Deze midgetgolf baan is zeer uniek aangezien deze gelegen is in een prachte rustgevende tuin.

Kinderen
Voor de kinderen is er een recreatieruimte aanwezig waar ze elke dagdeel kunnen deelnemen aan leuke activiteiten en spelletjes. Tijdens het hoogseizoen is er een recreatieteam aanwezig. Tevens is er op het park een speeltuin en kunnen ze een potje tafeltennis, tafelvoetbal, basketbal, volleybal en/of voetbal spelen. Op Park Drentheland hoeven uw kinderen zich nooit te vervelen.

Paarden en stallen
Op Park Drentheland heeft u de mogelijkheid om uw eigen paard mee te nemen die u kunt stallen op de manege waar u gebruik kunt maken van onder andere een buitendouche, een zadelkamer, stapmolen, solarium, een weidegang en een royale buitenbak. In de omgeving van park Drentheland kunt u een heerlijke buitenrit maken op één van de vele ruiterpaden die dwars door het bos en over de heide lopen.

Parkvoorzieningen
Mini-markt
Wasserette
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin
Openluchtzwembad
Midgetgolf
Tennisbaan
Tafeltennis
Sportveld
Café/Bar

Locatie

Ligging
Op het platteland
Op een vakantiepark
In het bos
Rustig gelegen
Nabij bos
Nabij heide
Nabij dorp
Op een familiepark
Afstanden
Strand: 4km
Meer: 4km
Supermarkt: 8km
Restaurant: 500m
Dorp/stadcentrum: 500m