Park Drentheland

Aan de rand van Nationaal Park Drents-Friese Wold vindt u Park Drentheland. Een vakantiepark met buitenzwembad, sportvelden en paardenstallen.
Buitenzwembad
Paardenstallen
Sportvelden
weekend v.a.
283
o.b.v. 4 personen
park-drentheland - Basisafbeelding
10
Voortreffelijk
1 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
park-drentheland - Vakantiepark
park-drentheland - Vakantiepark
park-drentheland - Vakantiepark
Bekijk 8 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (8)

Park Drentheland in Zorgvlied

Park Drentheland is een gezellig en rustig gelegen vakantiepark in Zuid-West Drenthe. Gelegen nabij het prachtige natuurpark Het Drents-Friese Wold, waar u onder andere heerlijk kunt wandelen, fietsen en/of paardrijden. Tevens is het mogelijk om uw eigen paard mee te nemen op vakantie. U kunt uw paard namelijk stallen op de manege waar u ook gebruik kunt maken van de vele paardenfaciliteiten. Park Drentheland beschikt over een aantal leuke vrijstaande vakantiehuizen.

Bijzonderheden

 • Paardenstal tarieven:
  1 januari tot 9 mei €21.00 per nacht
  9 mei tot 21 mei €25.00 per nacht
  21 mei tot 19 juli €21.00 per nacht
  19 juli tot 15 september €25.00 per nacht
  15 september tot 1  januari 2025 €21.00 per nacht
 • In het sanitair gebouw staan wasmachines €5 per wasbeurt inclusief wasmiddel en een droger €2
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Tafeltennis
Fietsen
Tennis
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen
Op Park Drentheland vindt u voldoende parkeergelegenheden. De parkeerplaatsen zijn verdeeld over het park zodat u niet ver hoeft te lopen. Huur een fiets bij de fietsenverhuur en ontdek de prachtige omgeving van Drenthe op uw eigen tempo.

Zwemmen
Op Park Drentheland kunt u een heerlijk verfrissende duik nemen in het verwarmde buitenzwembad. Kleinere kinderen kunnen lekker spetteren en spelen in het peuter/kleuterbad. De zwembaden zijn alleen toegankelijk voor gasten en worden enkel tijdens de schoolvakanties verwarmd.

Sport en spel
Op Park Drentheland kunt u tijdens uw vakantie heerlijk sporten. U kunt onder andere een balletje slaan op de all weather tennisbaan of een gezellig potje midgetgolfen op de midgetgolfbaan. Deze midgetgolf baan is zeer uniek aangezien deze gelegen is in een prachte rustgevende tuin.

Kinderen
Voor de kinderen is er een recreatieruimte aanwezig waar ze elke dagdeel kunnen deelnemen aan leuke activiteiten en spelletjes. Tevens is er op het park een speeltuin en kunnen ze een potje tafeltennis, tafelvoetbal, basketbal, volleybal en/of voetbal spelen. Op Park Drentheland hoeven uw kinderen zich nooit te vervelen.

Paarden en stallen
Op Park Drentheland heeft u de mogelijkheid om uw eigen paard mee te nemen die u kunt stallen op de manege waar u gebruik kunt maken van onder andere een buitendouche, stapmolen, een weidegang en een royale buitenbak. In de omgeving van park Drentheland kunt u een heerlijke buitenrit maken op één van de vele ruiterpaden die dwars door het bos en over de heide lopen.

Parkvoorzieningen
Mini-markt
Wasserette
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin
Openluchtzwembad
Midgetgolf
Tennisbaan
Sportveld
Jeu de Boulesbaan
Oplaadpunt elektrische auto
Fietsverhuur
Vuurwerkarm

Locatie

Ligging
Op het platteland
Op een vakantiepark
In het bos
Nabij bos
Afstanden
Strand: 4km
Meer: 4km
Supermarkt: 8km
Restaurant: 500m
Dorp/stadcentrum: 500m