7, 6
Goed
133 beoordelingen

Park Westerkogge

Dit kindvriendelijk vakantiepark is gelegen in Noord-Holland, nabij het strand. De perfecte uitvalsbasis voor liefhebbers van watersport.

  • Waterrijke omgeving
  • Dichtbij het strand
  • Nabij golfbaan
8 vakantiehuizen
weekend va.
209
196
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (8)

Park Westerkogge in Berkhout

Park Westerkogge is gelegen in het gezellige Noord-Hollandse plaatsje Berkhout. In deze prachtige, puur Hollandse omgeving vindt u onder andere molens en bollenvelden. Op het park kunt u heerlijk genieten van de rust en de ruimte en er hangt een prettige sfeer. Het park is dan ook zeer geschikt voor families met kinderen. Op het park vindt u vakantiehuizen die, variërend per type, geschikt zijn voor vier tot zes personen. Ook liggen er een aantal vakantiehuizen aan het water. Park Westerkogge is de perfecte vakantiebestemming.

Bijzonderheden

- Momenteel vinden er op Park Westerkogge dagelijks grote bouwwerkzaamheden plaats ter verbetering van het vakantiepark. Het is mogelijk dat u hier overlast van ervaart.

- Het interieur/exterieur van deze vakantiehuizen kan onderling verschillen. 

- Bij aankomst wordt u gevraagd een eenmalige machtiging te tekenen in verband met de borg van EUR 350.

- Helaas is het niet toegestaan om deze vakantiewoning te boeken met een kat.

Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Tafeltennis
Fietsen
Surfen
Voetbal
Waterskiën
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen
Op Park Westerkogge kunt u gebruik maken WiFi. Heeft u vuile was? Maak dan gebruik van de wasserette. Indien nodig is er een AED apparaat aanwezig. Voor de huur van (elektrische) fietsen kunt u terecht bij de receptie van het vakantiepark. 

Sport en spel
Op Park Westerkogge vindt u meerdere faciliteiten voor de kinderen. Zo is er een speeltuin aanwezig waar de kinderen gebruik kunnen maken van meerdere speelattributen. 

Horeca
Op het vakantiepark zijn meerdere horecagelegenheden aanwezig. Zo kunt u voor een hapje en een drankje het beste terecht in het gezellige Grand Café. Maar mocht u een gezellige avondje uit eten willen gaan, dan kunt u heerlijk genieten in ons restaurant. Heeft u zin om een avondje makkelijk te eten? Breng dan een bezoekje aan de snackbar.

Zwemmen
Op de warme dagen is het heerlijk om een verfrissende duik te nemen in het verwarmde buitenbad. Weer opwarmen? Geen probleem op één van de heerlijke ligbedden. Voor de kleintjes is er een kleuterbadje aanwezig, zodat zij ook zorgeloos kunnen zwemmen. Bij het zwembad kunt u gebruik maken van parasols.  

Parkvoorzieningen
Restaurant
Wasserette
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin
Openluchtzwembad
Tafeltennis
Café/Bar

Locatie

Ligging
Op het platteland
Op een vakantiepark
Rustig gelegen
Nabij bos
Nabij dorp
Aan het water
Nabij viswater
Op een familiepark
Nabij een stad
Aan vaarwater
Afstanden
Strand: 7 km
Meer: 2km
Supermarkt: 3km
Restaurant: 500m
Dorp/stadcentrum: 3km
Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×